Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Prije par dana snimila sam video gdje sam govorila o pripremama za Nain rođendan. U jednom od videa, uzbuđena, u trenutku sam rekla da ću ja donijeti tortu i sve što treba jer je slicnu stvar uradila mama od Naine prijateljice koja je slavila rođendan u jednoj igraoni kao Naia.
Ja sam mislila da je pravilo isto u ovoj igraoni. Prevarila sam se jer sam u međuvremenu,nakon tog videa, dobila poziv da je pravilo igraone drugačije: torta se mora kod njih kupiti.🎂
Ponudili su mi 3 torte, ja sam uzela od duge i takve slične dekoracije sam kupila. Rekli su da se za tortu ne smiju nositi svijeće jer je mjesto zatvoreno. Naručila sam joj dekoraciju s natpisom "Happy Birthday Naia 4 " da bar malo torta njihova bude personalizirana i mislila sam je staviti na tortu kad dođemo na rođendan. Njihove torte mi se nisu dopale jer moje koje ja kod jedne žene naručim su prelijepe, ali pošto je politika takva od igraone, pristala sam uzeti što su nudili. Dugina torta je dječja i velika tako da bila je okej, iako ne full po mojim očekivanjima, ali pristala sam na pravilo, dogovor je pao. U tom dogovoru je jos receno da ce stol biti ukrasen i sredjen. Jučer kada smo dosli: šok.
Stol nije bio ukrasen, nikakav stolnjak na njemu nije bio, bili su 2 stola zbrda zdola spojeni i neki karton na kojem je Naino prezime pogrešno bilo napisano. Srecom sam ja iz neke intuicije il sta već, ponijela balone ipak i ovak sitnice za djecu (ukrase one što držite u rukama, puhaljke, ove kapice,itd). I to smo stavili na stol i poklone od djece da ga popunim sam na stol stavila. Njihovo je samo pribor za jelo bilo, a na web stranici im stoji da prave planiranje rođendana. I sad ajde jos nekako predjem preko tog ne uređenog stola, spojimo mi stolove bolje, ukrasimo sami stol nekako i idem ih pitati gdje je torta da stavim natpis onaj na nju. Zena me pogleda u cudu i pita kakva torta. I na kraju je došlo do toga da nema ni torte. Ponudili su mi jednu drugu, koja ne lici uopće na tortu, vise je bila kao keksi, bezveze, nimalo za djecu...
Ja sam u tom naletu brze bolje poslala asistenticu po zaleđene torte i dan je tako prošao. Djeca nisu ništa primjetila. No, ja sam primjetila i meni je smetalo jer se dogovor nije ispostovao. Unistili su mi dan i iskustvo te nas sve stresirali. Da nisu bile asistentice pored, nastao bi kaos opci. Nisam htjela tamo voditi rasprave jer su djeca bila tamo, ali sada u ponedjeljak cu nazvati sefa i tražiti iskupljenje jer ovo nije uredu. 3 tjedna unaprijed je sve dogovoreno i stoji ime radnice s kojom sam telefonirala oko dogovora.
Dakle, ovo nije dobra organizacija i nijedno dijete ne bi trebalo slaviti rođendan sa zaleđenom tortom iz kauflanda.❤️‍🩹
Mi smo to još nekako uspjeli ukrasit i dovesti u red da lici bar malo na nesto. Ali da se njih pitalo, ne bi ni ovog bilo. Ja sam ovo sve u zadnji čas sredila. I ne, nisam nezahvalna, nego sam ljuta jer sam ovo planirala tjednima za Naiu i to je njeno prvo slavlje bilo sa prijateljima. 🥺
Uzas. E i da, u znak izvinjenja su nam dali, zamislite: cokoladice za djecu na tanjuricu..........
2 days ago (E)
Helena
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Neki ljudi uspiju od običnog organizacijskog propusta stvoriti emocionalni spektakl s punim arsenalom: dimnim zavjesama, prebacivanjem krivnje i pozom nepravedno razapete žrtve. No problem rijetko leži u sustavu, a gotovo uvijek u nesklonosti da se pravila pročitaju i shvate, dok se paralelno grade očekivanja, kao da je vlastita percepcija jedini relevantan kriterij. Tko se oslanja na rekla kazala i vlastiti osjećaj, ne bi se smio zgražati kad stvarnost frontalno sudari s iluzijom. To što je na kraju smrznuta torta iz supermarketa postala vrhunac događaja, nije tragedija, nego odraz onoga što očito nije bilo pripremljeno. A onaj tko uspije sebe istovremeno prikazati kao žrtvu okolnosti i spasiteljicu u zadnji čas, zapravo brka samopromociju sa sadržajem. Zaključno: nije svaki propust skandal. Ponekad je to samo logična posljedica površnosti, krivih pretpostavki i neutažive potrebe da se po svaku cijenu bude u središtu pozornosti.
Ayla Novak
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ma daj ne seri krmačo debela, ima video gdje si rekla da nema dekoracije i da sama nosiš… Ti si jednostavno absolutni “šok”krmača koja ide u svoj sopstveni svinjac koji niko više neće htjeti ni pogledati 🐖😝🤮🤮🤮
P.S.
Bljutavo i totalno lažno si ovaj scenario napravila… pfui i pfui i jebaću te u malo preostalog mozgića, znaj da si od mene najebala šiptarsko lažovčetino jedna 🤮💪💪💪👊