Logo
CarboNora Bambucci
9 months ago
#Arbnora
Ja ne znam da li ste vi, moji normalni pratitelji, u zadnje vrijeme primjetili kako ponekad na stranicu dođu užasno nepristojni ljudi sa tako čudnim komentarima?
🟢Npr, jedan od njih je komentirao:,, nadam se da nećeš pojesti i ovu životinju " nakon sto sam podijelila simpatičnu objavu sa našim novim kućnim ljubimcem.
Pojma nemam o čemu priča, ali nikad ne bi pojela kućnog ljubimca... 😳
🟢Onda je bila jedna žena koja je na moju kosu komentirala da su to rezanci jer mi kosa izgleda masna. U biti nije masna nego je rijetka tjeme mi je takvo zbog šampona koje koristim za perut. Imam problema sa tjemenom oduvijek. Pričali smo o tome često.
🟢Zatim je bio komentar ono standardno da ću umrijet od toliko hrane koliko jedem i da se ne prežderavam.
I da sad ne nabrajam još, ali shvatili ste tip komentara.
Sve u svemu, varijacija između normalnih pratitelja i ovakvih ljudi je velika❗️
I sad se ja pitam onako iskreno sad bez ikakvog skrivanja: DA LI ove ljude ostaviti na stranici da budu nepristojni pa meni da idu pregledi i raste algoritam aktivnosti? 🤑 Ili ih jednostavno blokirati i ne dati im uopće mjesta na stranici? ⛔️
Što bi vi napravili da vodite stranicu?
Evo baš me zanima jer ja ih nisam blokirala sad u zadnje vrijeme, ali se, npr. šokiram kad vidim takve komentare i bude mi žao mojih dobrih, normalnih pratitelja da uopće čitaju takvo nesto. 😐
Htjela sam da stranica bude nesto korisno, lijepo, drugačije.
I onda dođu takvi ljudi da se baš začudiš i pitaš: jesam li ja došla na neki plac gdje se polupijane babe svađaju i šire svoj ne odgoj? Ili sam došla na nešto lijepo i korisno?
Sve u svemu, pišite mi vaše mišljenje, baš, baš me zanima. ♥️
I ne, ovo ne mislim sad da spada pod ljude koji daju normalnu, pristojnu kritiku. Ovo su baš ljudi koji dođu sa namjerom da uvrijede, ponize, ismijavaju i vrijeđaju. Nema ni trunke korisne kritike u tome niti dobronamjernog savjeta.
Frenki
Znamo mi da si ti tek sada shvatila kako funkcionira algoritam. Nema bloka lutko.
9 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Frenki , click on at the bottom under it