Logo
CarboNora Bambucci
28 days ago
#Arbnora
Prije 3 godine, na današnji dan, Naia je prvi put krenula u vrtić. Na slikama se smijem, ali mi je u srcu bilo teško. Nisam ju htjela slati, htjela sam da je cijelo vrijeme sa mnom, pogotovo dok je tako mala, ali s obzirom da je bila jako mala i ovisna o tuđoj pomoći, moji problemi s nogom koji su došli nenadano poslije poroda i dugo trajali te bili popraceni operacijom, nisam imala snage biti sama s njom cijele dane. Naim je radio razne teške smjene a asistentima su bili ograničeni dani po satima. Nisam imala nikog u blizini od obitelji i sve je to utjecalo i na kraju je prevagnulo da krene u vrtić sa godinu dana gdje je bilo također puno djece.
Imala sam sreće, a to je da sam naišla na jako dobar vrtić sa dobrim tetama koje su je doista čuvale i voljele. Znala sam to jer su znale sitnice o njoj kao što je: voli kad ju se mazi po nosicu, voli biti bosa, obožava krastavce, itd.
Također nikad nije dosla zamusana, neoprana, ozlijeđena.
Ovdje je naučila mnogo; govoriti njemački, socijalizirati se, oprati ručice i zubice, treniranje wc-a i niz još toga. Zaista, da nije bilo vrtića, ne znam kako bi uspjela. 🥺
Sve u svemu, od tog dana je proslo 3 godine i voljela bih reći onoj tužnoj Nori da je sve okej i da Naia nije jedino dijete u vrtiću i da ce joj biti dobro.
Voljela bih joj reci da se ne brine i da nastavi davati sve od sebe, ali da ima razumijevanja i za sebe i da ne bude toliko stroga prema sebi.
Vrijeme brzo prolazi, a i mi s njim. ♥️
Ayla Novak
Ne seri krmačo odvratna, gdje ti je dijete bilo prvih 6 mjeseci???
Još djubretaro sama sebi pišeš “Voljela bi reći onoj tižnoj Nori, da je sve okej” ma marš više u tri pičke materine ogavno zlobno stvorenje😡👊 Sve će ti se vratiti, a i vraća ti se… 💪💪
28 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it