#Arbnora
- Još puno trenutaka više - ,, Hvala što me držiš kao kap vode na dlanu koja ti je nužna da poživiš još samo trenutak više. Što tako paziš na mene i čuvaš mi dušu, te mi daješ pažnju kako još nikad nitko nije. Hvala što pridaješ važnost svim sitnicama, što čuješ moje neizgovorene riječi i osjećaš svu nježnost zagrljaja i poljubaca kojima ti pripadam, kojima letim u visine. Što tako znaš dati mir mojim nemirima i zacijeliti rane koje bole, te iz pogleda otkriti sve što poželim zbog straha sakriti. Hvala što me cijeniš i držiš vrijednom, što nikome ne daš na mene, i što nemaš namjeru odlaziti...znaj da takvo što ne umiju svi, znaj da ćeš sa mnom,
zbog toga poživjeti još puno trenutaka više. " - Arbnora Elezi, 2014 godina. 😊❤️
- Još puno trenutaka više - ,, Hvala što me držiš kao kap vode na dlanu koja ti je nužna da poživiš još samo trenutak više. Što tako paziš na mene i čuvaš mi dušu, te mi daješ pažnju kako još nikad nitko nije. Hvala što pridaješ važnost svim sitnicama, što čuješ moje neizgovorene riječi i osjećaš svu nježnost zagrljaja i poljubaca kojima ti pripadam, kojima letim u visine. Što tako znaš dati mir mojim nemirima i zacijeliti rane koje bole, te iz pogleda otkriti sve što poželim zbog straha sakriti. Hvala što me cijeniš i držiš vrijednom, što nikome ne daš na mene, i što nemaš namjeru odlaziti...znaj da takvo što ne umiju svi, znaj da ćeš sa mnom,
zbog toga poživjeti još puno trenutaka više. " - Arbnora Elezi, 2014 godina. 😊❤️
8 months ago
(E)
8 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Dva bolesnika koji odgajaju dijete koje će isto njihovim stopama..mala je čudna i nešto ne štima sa njom..dijete bi trebalo na promatranje..socjalne službe bi ovdje imale puno posla...ova slika dovoljno govori koliko ste sjebani i bolesni..jhadno da jadnine ne može..ili može?
8 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Svaki lažni skriveni peder.ina glumi samo da se ne odkrije da nije ono što jeste… Vi ste baš za mene, dvije odvratne ljigotine koji još trcaju i mrcaju, a u biti ste dvije propale lažne ljigave budaletine 🤮 Žao mi onog djeteta koju ste od nje radi svog egoizma, radi lažne zarade napravili uradili da nezna jadnica ni da priča 😔 Nadam se da ipak neće biti kad odraste kao vi, mada ste je nažalost već sad ćaknuli u mozak, jebem vam sve po spisku!!!