18 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Meni neugodno ovo cerekanje gledat… totalno iscenirano ponašanje koje je nezanimljivo.
18 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Glumica teška i propala! Meni nije neugodno to njeno “cerekanje” nego ja popi.dim kad vidim kako se odvratno glumački kikoće! Kako bi je rado išamarala i išutirala da joj više nikad ni jedan mali kez, osmjehćić nebi pao na pamet…
ona to radi namjerno.Neopisivo glupa osoba. Isto kao i njen debil.Dve budale a mala ih na žalost prati u stopu....jadno dijete,nema od koga vidjeti nešto normalno i pametno
18 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
18 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Jeste tako i svi to znamo i zato se borimo da je zgazimo i uništimo! Nemoj molim te da ti bude opet neprijatno gledati tu zlobnu drobulju kako se kikoće… Ja pogledam video 3 x extra da mi još više pritisak skoči, da bi je još brutalnije jeb.la u nezdravi mozak! Idemo dalje, tusmo 💪💪💪
18 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Tamo na njenom profilu joj ljudi žele sretan put! Glupača nikome ne odgovori da je već bila u HR već se zahvaljuje! Može li niže? Živi u lažima.. ako je jednom rekla da će objaviti stara videa, zašto to opet ne kaže već uživa da ljudi misle da je na putu… uživa lagati te svoje debilne pratitelje.,, 🤮🤮🤮🤮🤮