Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Pola puta smo presli, a onda smo skrenili prenociti kod tete Chuki.🇩🇪🇭🇷🥰🩷
17 days ago
celestia sky
16 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Dijete se ne ponaša normalno. Ali opet tko bi ju išta i naučio ?
Victoria Carter
16 days ago
In response celestia sky to her Publication
i ovo malo što zna je naučila u vrtiću.Čudi me da tamo socijalni radnik ili netko stručan ,a ima ih jer u Njemačkoj je to sređenije nego kod nas, dakle čudi me da ne reagiraju jer dijete je ograničeno u ponašanju i komunikaciji , a izgleda da ima i neki razvojni problem...mala je očito dijete sa posebnim potrebama ....
Ayla Novak
16 days ago
In response celestia sky to her Publication
Da su normalni roditelji trebali su na vrijeme reagovati, a ne još više joj tupiti mozak… Kasno je sada i tu nema više pomoći, mala će biti još gora od Nore…
Victoria Carter
17 days ago
I dalje objavljuješ gluposti. Toliko pohlepna za lajkovima! Alii što je ovom djetetu? Malena se uopće ne ponaša normalno a o pričanju da ne govorimo. Ona ne razumije ništa i ne zna pričati. Curica je ograničena na žalost 🥲🥲 .. meni je žao djeteta.. baš žao… malu bi vam trebalo oduzeti jer ovo ocito nije normalan idgoj a ni ponašanje..
Ayla Novak
17 days ago (E)
Bože dragi šta ti objavljuješ, mala ti se ponaša i nešto mrmlja kvreči kao neko nenormalno dijete 🙏😔 Šta uradi od tog djeteta, mamu ti jebem šiptarsku, dabogda što prije crkla da se to jadnno dijete spasi od tebe!!! Ti od Naie praviš djavla kao što je to tvoj crknuti otac od tebe uradio ili te napravio takvu da vam je to u genima…
P.S.
Zar nisi rekla prije da idete negdje u Hotel prenoćiti, a sad blebećeš da idete kod sestre, što je đžabe, džabe je jer je tebi svaki cent bitan, a vamo se drčiš i ku.čiš 🤣👊👊🤮