Logo
CarboNora Bambucci
16 days ago (E)
#Arbnora
Za one koji se pitaju:" Nora, zašto objavljuješ sada sadržaj iz Hrvatske kada ste bili?" htjela bi reći da u doba kada sam putovala i boravila kući, zbog sigurnosti sebe i svoje obitelji, nisam mogla objavljivati gdje sam i što radim. U to vrijeme sam prolazila kroz teško internet nasilje koje se odražavalo i u mom pravom životu.

Iako nisam nigdje govorila gdje sam, ipak su se događale strašne stvari, a jedna od njih je nedozvoljeno dolaženje u privatan posjed naše kuće i slikanje mog auta i registarskih tablica. Zamislite tek što bi bilo da sam rekla gdje se nalazim i što radim. Stoga, tek sada, mjesecima kasnije, gledate sadržaj koji tada nisam mogla dijeliti. Nadam se da imate razumijevanje za to i da ćete sada moći uživati u sadržaju.

Hvala vam na podršci.🩷
Victoria Carter
Kako siješ tako žanješ...sama si kriva za sve što ti se dešava..koliko si ljudi isprevarila budi sretna da ti netko od njih nije pokucao na vrata jer realno svi su znali da si u HR ..tvoje laži da si u HR ranije nego što si u stvari bila rijetko tko je popušio..a najjače je bilo kad si rekla da si u kinu....dajjj,stvarno misliš da si toliko pametna a da su ljudi glupi??? Ti jednostavno nesmiješ više nikada reč da si u HR! Koja sramotaaaa.....
15 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it