Logo
CarboNora Bambucci
16 days ago (E)
#Arbnora
Za one koji se pitaju:" Nora, zašto objavljuješ sada sadržaj iz Hrvatske kada ste bili?" htjela bi reći da u doba kada sam putovala i boravila kući, zbog sigurnosti sebe i svoje obitelji, nisam mogla objavljivati gdje sam i što radim. U to vrijeme sam prolazila kroz teško internet nasilje koje se odražavalo i u mom pravom životu.

Iako nisam nigdje govorila gdje sam, ipak su se događale strašne stvari, a jedna od njih je nedozvoljeno dolaženje u privatan posjed naše kuće i slikanje mog auta i registarskih tablica. Zamislite tek što bi bilo da sam rekla gdje se nalazim i što radim. Stoga, tek sada, mjesecima kasnije, gledate sadržaj koji tada nisam mogla dijeliti. Nadam se da imate razumijevanje za to i da ćete sada moći uživati u sadržaju.

Hvala vam na podršci.🩷
Ayla Novak
Ne laži više smrdljiva stoko, ako je već neko fotkao tvoj auto ispred kuće, onda su već i znali gdje si i mogli su uraditi nešto da su htjeli… Ne izmišljaj gluposti, nisi ti ništa objavljivala jer tad nebi imala nikakvu zaradu… čekala si jer si 3 mjeseca bila blokirana na Facebooku i tu onda nema tvoje zaradice 💸
Ti si morala ići za Hrvatsku i ti znaš i zbog čega… Kako si to dobro lažno upakovala i mislila si da če ti laž proći 🤣😂😂
Ti si popušila i džabe ti te sad stare objave, vidim po lajkovima… to je mizerija 🤣😂😂😂 Marš više seruljo jedna smrdljiva 🤮 😠👊
15 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Victoria Carter
15 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
A da su morali ići zbog suda i duga od 2500 eura to nigdje ne govori..jadno blesavo lažljivo stvorenje je ona....
Ayla Novak
15 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Znam samo da je morala ići i neželjno je otišla za HR, e sad kolika je cifra i zbog čega i zašto kako, to još neznam… Znam samo da glumeta nešto, laže i hoće da povrati svoj neki lažni status, a tu nema šansi više jer tusmo i borimo se za pravdu 💪💪💪