16 days ago
#Arbnora
Zaista na putu prema kući, imaš želju milion videa, fotografija i svega raditi, a kada se vraćaš natrag, nema ništa od toga...
To je dovoljan pokazatelj koliko se čovjek raduje nečemu. 🥹
Pa evo, brdo slikica sa puta, ovdje smo već jako blizu kućici i iako smo umorni, presretni smo. 🌷
Naia podnosi put kao velika cura.
Na nju sam najponosnija. 🌞
P.S: ovdje u jednoj od bengi na ulasku za Sloveniju smo probali najfinije krafne od pistacije.
Bas mi je zao sto ih nisam slikala, ali su bile toliko ukusne da ih nismo stigli uslikat. 😁 Kupila sam nasima isto usput da probaju.🍩
Idemo daljeee! ♥️
Zaista na putu prema kući, imaš želju milion videa, fotografija i svega raditi, a kada se vraćaš natrag, nema ništa od toga...
To je dovoljan pokazatelj koliko se čovjek raduje nečemu. 🥹
Pa evo, brdo slikica sa puta, ovdje smo već jako blizu kućici i iako smo umorni, presretni smo. 🌷
Naia podnosi put kao velika cura.
Na nju sam najponosnija. 🌞
P.S: ovdje u jednoj od bengi na ulasku za Sloveniju smo probali najfinije krafne od pistacije.
Bas mi je zao sto ih nisam slikala, ali su bile toliko ukusne da ih nismo stigli uslikat. 😁 Kupila sam nasima isto usput da probaju.🍩
Idemo daljeee! ♥️
Djavole jedan odvratni, prvo pišeš da nisi stigla uslikati krofne jer su toliko ukusne bile, a kupila si kao i tvojima da probaju, pa što glupačo nisi onda te uslikakala???! Valjaš se u svojim lažotinama da bi i glup čovjek to primjetio… Slikaš malu na podu gdje se vidi koliko je ne vaspitana, baca plišane životinje po podu, vidim stopu od šuntonje i on ne reaguje… 🤣🤦♀️ Da sam ja tamo zaposlena bi to sigurno primjetila i van vas istjerala nekulturni uobraženi ljigavci, pfui 🤮🤮🤮
15 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication