16 days ago
(E)
#Arbnora
Sa maminom baklavom i kavom se ne moze apsolutno nitko mjeriti. 🥰
A ja često razmišljam da jednom sama napravim baklavu sa gotovim korama. Nekako se do sad nisam usudila sama praviti, strah me da mi ne uspije i da je preteška za napraviti.
Ipak, znatizelja me vuče! 😍
Što mislite? Da probam i ja napraviti? ♥️
P.S; mamina baklava je bila top topova!! 👌
Sa maminom baklavom i kavom se ne moze apsolutno nitko mjeriti. 🥰
A ja često razmišljam da jednom sama napravim baklavu sa gotovim korama. Nekako se do sad nisam usudila sama praviti, strah me da mi ne uspije i da je preteška za napraviti.
Ipak, znatizelja me vuče! 😍
Što mislite? Da probam i ja napraviti? ♥️
P.S; mamina baklava je bila top topova!! 👌
16 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Netko tko je na dijeti ne bi pomirisao baklavu a kamoli ju pojeo! Ali pošto ti nisi na dijeti slobodno jedi...i ovako si šira nego dulja ,što te briga...papaj da još pojačaš obujam...😂
16 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Meni ovo ni ne liči na baklavu. Udebljat će se ona još, a ne smršaviti.
16 days ago
In response Yellow to her Publication
To valjda njihova šiptarska tako izgleda iako ne bih rekla...sjećam se po slastičarnama što su ih nekad davno držali ljudi sa Kosova ,Makedonije i slično ,baklave su sasvim drugačije izgledale..a ne ovi smotuljci..i ovo je količina za dvoje ljudi...baklava je inače puno manja..Ma ždere ona brutalno ali laže još brutalnije da je na dijeti....
15 days ago
Nećemo sad vrijadjati baklave jer nije baklava poenta, nego žderulja što ždere što joj se dokači… To o baklavi kažem jer sam ih sama isto pravila i to na različite načine, ima baklava i baklava… Moji prijatelji su obožavali sve i jednu vrstu moje baklave…
15 days ago
(E)
In response Ayla Novak to her Publication
Ko vrijeđa baklavu? O čemu ti to? Jellow i ja smo rekle da nam to ne liči na baklavu.osim toga Nora je stavila obo čudo na stol za jest.. . ti se uhvatila baklavi ko pijan plota..ili ti svaki moj komentar smeta.. uvijek nesto kontra.
15 days ago
Tako ispada i kao što sam rekla, nije tema baklava.. šta si se ti za to uhvatila “ko pijan plota” Udahni duboko, malo razmisli i malo prošetaj…
Prošetaj ti..! I ti pišeš o baklavama .A u biti odavno sam skužila da me ovdje jebeš u zdrav mozak.
15 days ago
15 days ago
Ja neznam o čemu ti to??! Nikad ništa i leikam te stalno, ti izgleda voliš da ubadaš, a ne voliš kad ti neko samo realno uzvrati… i kao ja tebe sad stalno je.em, stvarno nisi normalna!!
15 days ago
Zašto vrijeđaš? Ja tebe ne vrijeđam. Normalna sam ja i te kako .