Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Najljepše je kod kuće. Svoj na svome.🥰🇭🇷♥️
Tada dok sam bila, pored mene je bio kamin, toplota, vani hladno, mama, seka, Naia, Naim.
Što će ti više. 🌸
13 days ago
Yellow
12 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sad stavlja srca uz Hrvatsku zastavu, a toliko je pljuvala po sustavu i Hrvatskim doktorima.
Natalja
12 days ago
In response Yellow to her Publication
Nora je oličenje licemjerja. Sve izvrće onako kako joj u tom trenutku odgovara. Sada se predstavlja kao Hrvatica, dijeli srčeka i odjednom se ponaša kao da joj je Hrvatska domovina. A nije ni Hrvatica. Za mene je i dalje samo jedna lažljiva i varljiva Albanka.
Ayla Novak
12 days ago (E)
A kukala si kako je hladno i nije ti kao „invalidnoj“ osobi tj. djavolu baš ugodno, ali sve činiš da vidiš familiju, ajd opiči više i ne objavljuj ta videa stara, dosadila si baš i tim tvojim glupavim ovčetinama, nisi absolutno intresantna, to je bilo i prošlo i ne pali se na prošlost, gledaj sadašnjicu gdje masivno padaš debela krmačetino!!! Nos ti se još više na stranu ukrivio jer sukljaš li sukljaš
Natalja
13 days ago
Što to opet prosipaš, a da ni sam ne razumiješ. Tebi hitno treba više mozga, a znatno manje kilograma. Prije nego što ponovno otvoriš usta, potrudi se da ne ostanu najinteligentniji dio tvog tijela.