Logo
CarboNora Bambucci
13 days ago
#Arbnora
🤣🥚 Prisjetimo se ovog mog starog statusa s jajima, drugi dio:
Naia inače ne voli doručak jer se najede večere i onda jednostavno neće ujutro. Ali zato voli ručak. Tu se baš, baš najede.
I haj, idem ja Oteti Naim reći da stavi jaja kuhati sa hrenovkama pa da joj to dam na sitne komadiće, a poslije ću joj za večeru nešto lakše skuhati.🥚🌭
Stavi oteti sve kuhati i kad se skuha, ja sam vidjela na tik toku da jedna žena jaja stavlja u neku posudu s hladnom vodom malo i potrese ih da se brže rashlade i lakše očiste.
I kažem ja otetom da napravi isto, da stavi u ovu dugu posudu jaja s malo vode i protrese ih da bi se lakše rashladile i očistile.
I šta se desilo? 😳
Ljudi, on je svu svoju snagu uložio u to, trese, lupa, ma čuda izvodi mahajući okolo, umalo ruku potrgao čovjek! 😱
Pogledam ja jaja, kad ono, ona su se spljoštila! Znači ispala je smućkovina, a ne jaje! Jedva sam spasila dva jaja da dam Nai jer se ljuskice nisu dale izvaditi od jaja. 🙄
Šta reć ! Kome se požal't ! 😤
Ayla Novak
Ljigotino bljutava, žali sebe da tvom djetetu neznaš ni jaja kuhana za doručak napraviti, izvlačiš se kao na Naima da nije znao skuhati jaja… i pored toga fuj i bljak da ti dijete tek naveče jede uz tvoju naviku… a doručak je u biti najvažniji, za par godina će biti debela kaoi ti jer nemaš pojma o zdravoj israni…
12 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it