tusmo24.com
CarboNora Bambucci
9 months ago (E)
#Arbnora
Kada su doktori otkrili da boluješ od raka pluća, stupanj 4, već prekrasno i pri kraju, u 56 godini su ti najednom samo rekli: ,, rak vam je pojeo kralježnicu i odlazi na organe, imate manje od 6 mjeseci života ", nikad neću zaboraviti tvoj i moj strah. 🥺
Tebi se u očima vidio strah jer si znao da je prekasno, a meni se pojavio strah: ,, a kome ću ja, ako život zaškripi?❤️‍🩹"
Nekako smo ti svi dolazili u zaštitu, makar je nismo nikad tražili, odgojio si nas da se borimo same, ali ipak, stajao si po strani, za svaki slučaj.
Nedostaje mi to, da stojiš po strani, za sve slučajeve... 🫤
Nekad kad bi nazvala dok sam bila u Njemačkoj, nasmijao bi se, i rekao " falimo ti znači! "... A opet, nikada nisi brinuo previše, vjerovao si mojim odlukama i znao da svu ljubav koju si pružio je bila dovoljna da uspijem.
Vrijeme ide, ali osjećaj da nemam zaštitu koju sam imala pored tebe ne nestaje i to će uvijek biti tako. Bio si u pravu kada si rekao:,, u ovom svijetu češ naći svega osim roditelja kada ih izgubiš". Nadam se da tamo gdje jesi da te ništa ne boli i da nas sve strpljivo čekaš, da se sretnemo i ne razdvajamo. 🤲☪️♥️

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from CarboNora Bambucci, click on at the bottom under it