Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Dok smo na godišnjem, idemo u posjetu mom stricu i prijatelju, a Naia ostaje s bakom. 🥰🇭🇷♥️
Strica u bolnici nisam uspjela vidjeti u ovom videu, posjete su bile zabranjene, ali sam došla sutradan i vidjeli smo se.🌷 Jako se obradovao poklonima i veselilo me da sam ga uspjela zagrliti.
Prijatelja smo Naim i ja vidjeli u istom danu kad je video snimljen i predivno se proveli! 🤩
6 days ago
Yellow
6 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ljudi ti govore kako to da nisi išla vidjeti umirućeg oca i da mu nisi na grob otišla 4 godine pa sad saniraš štetu posjetom bolesnom stricu u bolnici da svi vide kako si ti "dobra" i "brižna".
Natalja
6 days ago
In response Yellow to her Publication
Upravo tako, i kao šlag na tortu još i video o tome, da lajkovi na Facebooku slučajno ne bi izostali.
Ayla Novak
6 days ago
Baš si smiješna i glupa u svakom pogledu, a pogoto kad kažeš da ti se koja kila vratila i osjećaš kao da si se malo ubucila 🤣😂
Nisi ti glupačo ni grama bila skinula, bujaš li bujaš i bujaćeš dok ne pukneš ko prezrela tikva bujača 🙈🙉
Natalja
6 days ago
Stvarno uspijevaš i najbanalnije doživljaje napuhati kao da su od svjetske važnosti. Možda bi trebala naučiti razlikovati ono što je 'važno tebi' od onoga što je 'zanimljivo drugima'.
Anela
6 days ago
Manchmal ist Schweigen wirklich die bessere Story. Nicht alles, was man erlebt, muss geteilt werden. 👊✊👆