#Arbnora
Dok smo na godišnjem, idemo u posjetu mom stricu i prijatelju, a Naia ostaje s bakom. 🥰🇭🇷♥️
Strica u bolnici nisam uspjela vidjeti u ovom videu, posjete su bile zabranjene, ali sam došla sutradan i vidjeli smo se.🌷 Jako se obradovao poklonima i veselilo me da sam ga uspjela zagrliti.
Prijatelja smo Naim i ja vidjeli u istom danu kad je video snimljen i predivno se proveli! 🤩
Dok smo na godišnjem, idemo u posjetu mom stricu i prijatelju, a Naia ostaje s bakom. 🥰🇭🇷♥️
Strica u bolnici nisam uspjela vidjeti u ovom videu, posjete su bile zabranjene, ali sam došla sutradan i vidjeli smo se.🌷 Jako se obradovao poklonima i veselilo me da sam ga uspjela zagrliti.
Prijatelja smo Naim i ja vidjeli u istom danu kad je video snimljen i predivno se proveli! 🤩
12 months ago
12 months ago
In response Bambucci to his Publication
Ljudi ti govore kako to da nisi išla vidjeti umirućeg oca i da mu nisi na grob otišla 4 godine pa sad saniraš štetu posjetom bolesnom stricu u bolnici da svi vide kako si ti "dobra" i "brižna".
12 months ago
In response Yellow to her Publication
Upravo tako, i kao šlag na tortu još i video o tome, da lajkovi na Facebooku slučajno ne bi izostali.
12 months ago
Baš si smiješna i glupa u svakom pogledu, a pogoto kad kažeš da ti se koja kila vratila i osjećaš kao da si se malo ubucila 🤣😂
Nisi ti glupačo ni grama bila skinula, bujaš li bujaš i bujaćeš dok ne pukneš ko prezrela tikva bujača 🙈🙉
Nisi ti glupačo ni grama bila skinula, bujaš li bujaš i bujaćeš dok ne pukneš ko prezrela tikva bujača 🙈🙉
12 months ago
Stvarno uspijevaš i najbanalnije doživljaje napuhati kao da su od svjetske važnosti. Možda bi trebala naučiti razlikovati ono što je 'važno tebi' od onoga što je 'zanimljivo drugima'.
12 months ago
Manchmal ist Schweigen wirklich die bessere Story. Nicht alles, was man erlebt, muss geteilt werden. 👊✊👆
12 months ago
Danke für diese Information, die mein Leben exakt null bereichert.