Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Nora i tvoje društvo - Velika laž

Dokument koji Nora ovdje pokazuje je certifikat za elektroničke porezne prijave u Njemačkoj. Ovo samo potvrđuje da ga možete koristiti za podnošenje porezne prijave online i bez papira. NIJE potvrda o otvaranju tvrtke ili slično. Kao i uvijek, uključio sam sve slike. Dao sam vam prevesti njemačku stranicu na hrvatski.
9 months ago
Marija
9 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Dobar posao 👏👍👌
Victoria Carter
9 months ago
Nora nema firmu, nema ništa!
CarboNora Bambucci
9 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Takvog lažova i varalicu u invalidskim kolicima još nisam vidio. Nevjerojatno!
Ayla Novak
9 months ago
Bravo, super da si to našla i postavila 👍👏👏
Yellow
9 months ago
A neki dan je napisala da je to online prijava firme i da je službeno. A dva dana prije toga da je otvorila firmu prije godinu i po. Pa jel službeno ove ili prošle godine 🙈 . Nigdje logike u ovim "prijavama".
Victoria Carter
9 months ago
In response Yellow to her Publication
pogubila se u lažima...meni nije jasno da tuke na njenom profilu ne kuže kakva je to manipulatorica..i sad slavi otvorenje firme a u biti ništa nije otvorila..samo će plaćat porez i to je to...
Ayla Novak
9 months ago
Ona prodaje svoje follower za budale…🤦‍♀️ Tačno sam znala da opet laže kao i uvjek… 🤣🤮
Hvala Tu smo i idemo dalje 💪💪💪
Victoria Carter
9 months ago
CarboNora Bambucci Bravooo!! Nisam ni sumnjala da nećeš to ispitati! Znači opet laže i laže... I sad ljude obmanjuje kako je postala poduzetnica a uopće nema nikakvu firmu..nju treba prijaviti nadležnima
Dragojla
9 months ago
Ona bi bila dobra političarka ,