6 days ago
(E)
#Arbnora
Godine prolaze, ali pravo prijateljstvo uvijek ostaje.💙 Upoznali smo se maltene kao djeca, mladi, neiskusni, život nas je odveo razlicitim putevima, ali tu smo i dalje. Pričamo o svemu, podrška smo si i obilazimo se kad god možemo. Hvala ti na svakom razgovoru, na svakoj utjesi, savjetu i dobrome što si ikad uradio za mene.🥹 Često kažem, u naletu:" pravi prijatelji ne postoje", ali to je laž. Godine druženja s tobom mi to pokazuju iskreno i zahvalna sam na tebi i svemu što smo prošli. 🌷 Puno sam tebe i tvoju obitelj zavoljela i veliki dio u mom srcu imate.🥰
Godine prolaze, ali pravo prijateljstvo uvijek ostaje.💙 Upoznali smo se maltene kao djeca, mladi, neiskusni, život nas je odveo razlicitim putevima, ali tu smo i dalje. Pričamo o svemu, podrška smo si i obilazimo se kad god možemo. Hvala ti na svakom razgovoru, na svakoj utjesi, savjetu i dobrome što si ikad uradio za mene.🥹 Često kažem, u naletu:" pravi prijatelji ne postoje", ali to je laž. Godine druženja s tobom mi to pokazuju iskreno i zahvalna sam na tebi i svemu što smo prošli. 🌷 Puno sam tebe i tvoju obitelj zavoljela i veliki dio u mom srcu imate.🥰
6 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Zanimljivo je kako iznenada ponovno vjeruješ u pravo prijateljstvo upravo onda kada ti to savršeno odgovara i kada se lijepo uklapa u tvoju virtualnu scenografiju. Godine šutnje, površnosti i selektivne prisutnosti brišeš s nekoliko patetičnih rečenica pisanih s očitom namjerom da publika plješće, a algoritmi ti budu naklonjeni. Prijateljstvo nije povremena fotografija, nije sezonski status, nije usputni sentiment koji se aktivira prema potrebi. Pravo prijateljstvo živi u tišini svakodnevice, ne traži svjedoke, ne traži odobrenje publike. No jasno je da ti to ne razumiješ. Tvoje prijateljstvo prestaje ondje gdje prestaju kamere. I znaš, nemoj se brinuti, oni koji znaju razlikovati iskreno od dobro upakiranog performansa već odavno su te pročitali.