7 months ago
#Arbnora
Nora i tvoje društvo - Velika laž
Dokument koji Nora ovdje pokazuje je certifikat za elektroničke porezne prijave u Njemačkoj. Ovo samo potvrđuje da ga možete koristiti za podnošenje porezne prijave online i bez papira. NIJE potvrda o otvaranju tvrtke ili slično. Kao i uvijek, uključio sam sve slike. Dao sam vam prevesti njemačku stranicu na hrvatski.
Nora i tvoje društvo - Velika laž
Dokument koji Nora ovdje pokazuje je certifikat za elektroničke porezne prijave u Njemačkoj. Ovo samo potvrđuje da ga možete koristiti za podnošenje porezne prijave online i bez papira. NIJE potvrda o otvaranju tvrtke ili slično. Kao i uvijek, uključio sam sve slike. Dao sam vam prevesti njemačku stranicu na hrvatski.
CarboNora Bambucci Bravooo!! Nisam ni sumnjala da nećeš to ispitati! Znači opet laže i laže... I sad ljude obmanjuje kako je postala poduzetnica a uopće nema nikakvu firmu..nju treba prijaviti nadležnima
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
7 months ago
In response Dragojla to his Publication
Kao političar morate biti dobri u laganju, ali Nora to ne može. Tvoja inteligencija to neće dopustiti. Također mislim da nije dugo išla u školu. Sve se Norine laži lako uočavaju.