Logo
CarboNora Bambucci
4 days ago (E)
#Arbnora
Dragi ljudi,
sinoć sam vas pozvala da podrzite majku koja se bori upisati svoje dijete sa zdravstvenim poteškoćama u školu već duže vrijeme. Nažalost, diskriminacija sustava i obrazovanja postoji i dijete nije bilo prihvaceno nigdje u školu. Dijeljenjem price i borbe, majka javlja da je dijete primljeno danas u školu. 🥹 Sinoć sam stavila u objavi gdje sam vas pozvala da majku podrzite ovakvu moju fotografiju u crno bijelo boji jako ozbiljna, a danas stavljam slicnu sliku ali u boji i osmijehu. Jer ovo smo mi kada se kao društvo ujedinimo!!! Ovo smo mi kada se podrzimo!!! 🥰 Svaka čast mami od djevojčice još jednom i svaka čast Anabeli. Puno sreće im želim i dalje a ja ću jer ne smijem tuđe objave dijeliti, označiti stranicu Anabeline mame da znate o kome pričam i link stranice u komentarima postaviti. Tako nekako uspijemo sačuvati moju stranicu jer ne smijem zbog restrikcije dijeliti tuđe objave, a opet nekako se pomogne.🌷Bravo još jednom i IDEMO DALJE ANABELA! 💪
Ayla Novak
Ajde odjebi više debela srozana smrduljo, šta opet pokušavaš sa lažima, samo nebil obstala jer znaš da si sjebana i odjebana!!! Mislila si debela krmačetino da si sa svojom glumom sve nadmašila, evo tebi kurkonja 👆😂😂💪
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it