Logo
CarboNora Bambucci
4 days ago (E)
#Arbnora
🩷 "Nora, kako te je prihvatila njegova obitelj, s obzirom na tvoj invaliditet?"👩‍🦽
To pitanje sam čula više puta nego što mogu prebrojati.
Znam za mnoge priče koje nisu sretne. Priče u kojima svekrva nikada ne prihvati snahu. U kojima je invaliditet dodatni razlog za predrasude, tišinu ili distancu. Zato razumijem zašto me to ljudi pitaju.🥺
Ali moja priča je drugačija.🥰
Naim nije imao oca, ali imao je majku. I polubraću i polusestre. I, Bogu hvala, nikad nisam osjetila da me netko od njih gleda kroz prizmu moje dijagnoze. Njegova majka? Ona je žena koja je prošla mnogo. Izmučena životom, ali nije nikad bila ogorcena. Nije me gledala sa strahom niti sažaljenjem, nego s ozbiljnošću i srcem. Da, bilo je situacija kada je pitala je svog sina zna li što ga čeka. Je li svjestan težine života s osobom poput mene. Pitala je jer ga voli – jer mu nije htjela bajku, nego istinu. Pitala ga je jer je htjela da razumije da brak nije igra niti odustajanje. Ali nije nikada pokušala stati između nas kada je Naim odabrao mene. Naprotiv. Bila mu je podrška samim tim što je ostala uz nas. A on? Naim je rekao svojoj mami, tada, prije par godina, da me želi oženiti nakon samo dva tjedna poznanstva.😃 Ja sam mislila da se šali. Njegova mama mi je rekla da se ne šali, da je ozbiljan. Jesmo li imali izazove? Jesmo. Neki su bili teški i o njima neću javno govoriti – jer nisu za ekran, nego za naša srca. Ali ono što nikada nije bilo upitno – bilo je prihvaćanje. I to je milost. 🌿 Nijedna obitelj nije savršena. Nekad se posvađamo i s vlastitim roditeljima i bližnjima. Ali ako ponekad ne ide sve glatko – važno je da ostane poštovanje. Ako imaš to, imaš temelj. Ostalo se gradi.
Ayla Novak
Crkotino jedna propala, baljezgaš sad gluposti jer imaš malo više lajka sa njom nego inače, tvoje glupave ovce se oduševile kako svekrvu hvališ, a pojma o pojma nemaju… Šiptarko odvratna, zamadjijala si tog šuntonju pederskog da nije smjeo ni da ode kok mame kad je baš trebao i bilo hitno, to si zaboravila debeli odvratni stvore! Kad si ti ikad Naimovu mamu spominjala, nikad, a sad ti sve drhti ispod guzice pa se sad uhvatila za nju i kao hvališ je u uvjek podržavala i bila uz vas…🤦‍♀️ Ne seri matereti, koja majka podržava sina da oženi podlu lažnu patuljćinu??? Naravno, ni jedna majka!!! Ta jadna bolesna žena je uvidjela da si mu mah uzela i uvidjela da si djavo i da nebi podpuno sina izgubila, glumi jadna žena jer zna da joj je sin u djavolskim kandžama i tu nema više povratka, žena, majka si misli, bolje ćuti i trpi… To je to ti odvratna lažna debela krmačetino, ja sad idem dalje protiv tebe i svaku tvoju lažnu ću dokazai i uništiti ću te djavole jedan podmukli 😠💪💪💪
3 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it