2 days ago
#Arbnora
Voljela bih pronaći nove hobije ili načine opuštanja. Stoga, pišite mi u komentarima, što vas opušta ili koji su vam hobiji? 🩷
Voljela bih pronaći nove hobije ili načine opuštanja. Stoga, pišite mi u komentarima, što vas opušta ili koji su vam hobiji? 🩷
Idi više u pi.ku materinu šiptarsku koja te okotila tako blentavu! Šta sereš i jedeš sama svoja govna 😝💩 Gdje ono tvoje pisanje da ćeš knjigu pisati i sve ono lažno snimanje u biblioteci i sve trallaallaa je bilo lažna debilna odvratna krmačetino, gdje je Firma koju si osnovala???! Ti si totalno prolupani djavo koji sam sebe jebe u bolesni mozak! Pucaš ili pokušavaš ispucati još neke tvoje lažne ideje, ali sve si ih ispucala i nisi više jadna invalidna Nora, nego jedno skuženo zlobno propali djavo 🤣🤮🤮🤮
Nek ti bude hobi da se svom djetetu posvijetiš i da njoj pažnju daješ i da je nečemu korisnom učiš, to bi ti bio najbolji i korisni hobi!
Nek ti bude hobi da se svom djetetu posvijetiš i da njoj pažnju daješ i da je nečemu korisnom učiš, to bi ti bio najbolji i korisni hobi!
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication