2 days ago
#Arbnora
Kakva aktivnost na stranici! 😱
Nikad ovako nije bilo!!! 🥺
Hvala vam ljudi. 🩷
Toliko se trudim...vec godinama..ni sami ne znate... a tek koliko volim raditi ovo što radim i koliko iza kamere plaćam cijenu ovoga što radim, ali NE odustajem. Ne zaustavljam se. Ova glava na ramenima se nikad ne predaje i ova glava na ramenima svim srcem živi za ovo. 🌷
Jako sam ponosna na vas pogotovo nakon svega, ljudi... 😭 Molim vas da nastavite širiti dobrotu i podršku dalje jer bez nje, bez vaseg lijepog komentara na svim objavama, lajka i ljubavi, nikad ovo ne bi uspjelo. Dokazali ste mi svojom prisutnoscu veliku podršku i obecajem da necu odustati. 🥰
Volim vas i hvala vam na svemu. 🌞
Kakva aktivnost na stranici! 😱
Nikad ovako nije bilo!!! 🥺
Hvala vam ljudi. 🩷
Toliko se trudim...vec godinama..ni sami ne znate... a tek koliko volim raditi ovo što radim i koliko iza kamere plaćam cijenu ovoga što radim, ali NE odustajem. Ne zaustavljam se. Ova glava na ramenima se nikad ne predaje i ova glava na ramenima svim srcem živi za ovo. 🌷
Jako sam ponosna na vas pogotovo nakon svega, ljudi... 😭 Molim vas da nastavite širiti dobrotu i podršku dalje jer bez nje, bez vaseg lijepog komentara na svim objavama, lajka i ljubavi, nikad ovo ne bi uspjelo. Dokazali ste mi svojom prisutnoscu veliku podršku i obecajem da necu odustati. 🥰
Volim vas i hvala vam na svemu. 🌞
Ajjjaaaajjj šta sve još ne pokušavaš i serendaš i kao zahvaljuješ se “ljudima” smrdni propali dajavole jel te nije ipak bar malo sramota i blam šta objavljuješ jer si uvidjena i propali djavo koja još pokušavaš neke jadne lažne smicalice praviti… Tebi je došao kraj i da ideš u svoju rupu i da ne zucaš više 🤫 Do totalnog tvog kraja ću se ja još potruditi da nestaneš i da te zatrpam gdje nećeš više moći ni muknuti 😡💪💪💪
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication