Logo
CarboNora Bambucci
2 days ago
#Arbnora
Kakva aktivnost na stranici! 😱
Nikad ovako nije bilo!!! 🥺
Hvala vam ljudi. 🩷
Toliko se trudim...vec godinama..ni sami ne znate... a tek koliko volim raditi ovo što radim i koliko iza kamere plaćam cijenu ovoga što radim, ali NE odustajem. Ne zaustavljam se. Ova glava na ramenima se nikad ne predaje i ova glava na ramenima svim srcem živi za ovo. 🌷
Jako sam ponosna na vas pogotovo nakon svega, ljudi... 😭 Molim vas da nastavite širiti dobrotu i podršku dalje jer bez nje, bez vaseg lijepog komentara na svim objavama, lajka i ljubavi, nikad ovo ne bi uspjelo. Dokazali ste mi svojom prisutnoscu veliku podršku i obecajem da necu odustati. 🥰
Volim vas i hvala vam na svemu. 🌞
Ayla Novak
Ajjjaaaajjj šta sve još ne pokušavaš i serendaš i kao zahvaljuješ se “ljudima” smrdni propali dajavole jel te nije ipak bar malo sramota i blam šta objavljuješ jer si uvidjena i propali djavo koja još pokušavaš neke jadne lažne smicalice praviti… Tebi je došao kraj i da ideš u svoju rupu i da ne zucaš više 🤫 Do totalnog tvog kraja ću se ja još potruditi da nestaneš i da te zatrpam gdje nećeš više moći ni muknuti 😡💪💪💪
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it