#Arbnora
Prije nego odem spavati, želim vas podsjetiti na sljedeće, nešto jako važno jer ti ljudi i dalje stoje:
Ne zaboravite tko je bio među prvima koji su podržali ovu grupu i ovo nasilje putem svojih platformi, svojim imenom i prezimenom, zvali svoju publiku da im se priključe te hranili ove "ljude".
Toliko su ih nahranili da sad ja osjećam ujede, iako sam molila da to ne rade. Ne pišite njihova imena u komentarima, samo ih se sjetite. To mi je dovoljno. Laku noć. 🩷
Prije nego odem spavati, želim vas podsjetiti na sljedeće, nešto jako važno jer ti ljudi i dalje stoje:
Ne zaboravite tko je bio među prvima koji su podržali ovu grupu i ovo nasilje putem svojih platformi, svojim imenom i prezimenom, zvali svoju publiku da im se priključe te hranili ove "ljude".
Toliko su ih nahranili da sad ja osjećam ujede, iako sam molila da to ne rade. Ne pišite njihova imena u komentarima, samo ih se sjetite. To mi je dovoljno. Laku noć. 🩷
4 days ago
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ah, želiš da se sjetimo tko je bio među prvima koji su ih „hranili“? Možda bi se prije svega trebala sjetiti tko ih je uopće prvi naučio biti gladan. Tko je godinama neumorno prosipao mrvice laži, manipulacija i poluistina, sve dok nisi shvatila da si sama postala plijen vlastitog menija. Tražiš da se njihova imena ne izgovaraju, jer dobro znaš da ste nekoć zajedno sjedili za istim stolom – ti kao kuharica, oni kao uzvanici.
Danas, kažeš, osjećaš ugrize? Ne, danas napokon kušaš vlastito jelo. Jer nitko ne grize jače od istine koju si sama godinama uzgajala.
Danas, kažeš, osjećaš ugrize? Ne, danas napokon kušaš vlastito jelo. Jer nitko ne grize jače od istine koju si sama godinama uzgajala.
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Još ćeš ti više ujeda osjetiti jer dosta dugo si ti lagala, ujedala, gazila po ljudima koji ti nisu išli niz dlaku… Mislila si da te niko ne može nadmašiti, eee dosta si se zeznula i sad ispaštaj crkotino jedna 😠👊💪