#Arbnora
⚠️ Novi e-mail je upravo stigao i postavljam vam ga ovdje da i vi vidite ⚠️
Svi apsolutno SVI koji ovo podržavaju i koji su dio ovoga, dovode u opasnost mene i moju obitelj vec mjesecima, a jasno je svakome tko imalo ima empatiju i ljudskosti, da ova osoba nije stabilna. ❤️🩹
MOLIM vas za podrsku, dijeljenje, prijave, da se grupa ugasi ukoliko ste član iste i da ne budete dio toga! Ovo traje već mjesecima, ova osoba meni vec mjesecima šalje ovakve prijetnje, ja već mjesecima proživljavam ovo a nadlezni govore da čekam. Pišite komentare da se diže objava⬇️⬇️⬇️
⚠️ Novi e-mail je upravo stigao i postavljam vam ga ovdje da i vi vidite ⚠️
Svi apsolutno SVI koji ovo podržavaju i koji su dio ovoga, dovode u opasnost mene i moju obitelj vec mjesecima, a jasno je svakome tko imalo ima empatiju i ljudskosti, da ova osoba nije stabilna. ❤️🩹
MOLIM vas za podrsku, dijeljenje, prijave, da se grupa ugasi ukoliko ste član iste i da ne budete dio toga! Ovo traje već mjesecima, ova osoba meni vec mjesecima šalje ovakve prijetnje, ja već mjesecima proživljavam ovo a nadlezni govore da čekam. Pišite komentare da se diže objava⬇️⬇️⬇️
4 days ago
(E)
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Tu joj nitko ne prijeti smrću ili nečim sličnim. Svatko ima pravo poduzeti legalne radnje protiv nekoga. Uostalom, zar policija ne bi poduzela već nešto i pronašla osobu iza tih mailova da ima razloga za to? Sredstva svakako imaju.
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Koliko ja vidim, to nisu prijetnje nego samo imfo, bolje pročitaj glupačo tupava i ne širi još veće lažotine! Evo ti i od mene info, samo da znaš da sam čula da cijelo vrijeme pokušavaš tusmo24.com poništiti, ali nemaš šanse!!! Možeš na glavi dubiti 😂💪💪