4 days ago
#Arbnora
⚠️ Pažnja ⚠️
Gospođa Slavica Nikolić je od samih početaka jedan od admina u grupi, preko svoga imena i prezimena.
Za mene je u grupi objavila ovu poruku, želeći mi dati do znanja nekoliko stvari.
Voljela bih joj odgovoriti sljedeće – a vi, moji dragi pratitelji koji pratite ovo nasilje nad mnom, ako netko poznaje gospođu, molim vas da obavijestite njezine bližnje o njenim radnjama koje mjesecima traju, uz ostatak družine.
Prema kome?
Prema osobi s invaliditetom. 👩🦽
---
Draga gospođo Nikolić,
znaš što je najglasnije u tvojoj poruci?
Strah. ❤️🩹
Ne od mene – već od onoga što dolazi kad laž prestane biti zabava, a istina dobije svoje mjesto.
Vidim kako se braniš ironijom, glumom i teatralnim “planovima”.
Vidim kako pozivaš da te prijavim, kao da vjeruješ da je sve ovo igra u kojoj si ti korak ispred.
Ali nije.
Prijave su već odavno krenule.
Na listi si s ostalima.
Ne zato što si posebna – nego zato što si prešla granicu.
Dokazi postoje. I nastavljaju se prikupljati.
Ne jer želim osvetu – već zato što je važno da ovakav obrazac ponašanja bude prepoznat i kažnjen.
Zbog ovakvih poput tebe – ljudi obole.
Ne bojim se tvojih “kecova u rukavu” – jer oni su već pročitani.
I kad sve ovo završi, nećeš se sjećati svojih šala. Samo posljedica.
Ja te ne mrzim. Samo ti više ne dajem moć.
Stidim se umjesto tebe. Kćer bi ti mogla biti po godinama – a ipak ja tebi moram objašnjavati što znači ljudskost.
💔
⚠️ Pažnja ⚠️
Gospođa Slavica Nikolić je od samih početaka jedan od admina u grupi, preko svoga imena i prezimena.
Za mene je u grupi objavila ovu poruku, želeći mi dati do znanja nekoliko stvari.
Voljela bih joj odgovoriti sljedeće – a vi, moji dragi pratitelji koji pratite ovo nasilje nad mnom, ako netko poznaje gospođu, molim vas da obavijestite njezine bližnje o njenim radnjama koje mjesecima traju, uz ostatak družine.
Prema kome?
Prema osobi s invaliditetom. 👩🦽
---
Draga gospođo Nikolić,
znaš što je najglasnije u tvojoj poruci?
Strah. ❤️🩹
Ne od mene – već od onoga što dolazi kad laž prestane biti zabava, a istina dobije svoje mjesto.
Vidim kako se braniš ironijom, glumom i teatralnim “planovima”.
Vidim kako pozivaš da te prijavim, kao da vjeruješ da je sve ovo igra u kojoj si ti korak ispred.
Ali nije.
Prijave su već odavno krenule.
Na listi si s ostalima.
Ne zato što si posebna – nego zato što si prešla granicu.
Dokazi postoje. I nastavljaju se prikupljati.
Ne jer želim osvetu – već zato što je važno da ovakav obrazac ponašanja bude prepoznat i kažnjen.
Zbog ovakvih poput tebe – ljudi obole.
Ne bojim se tvojih “kecova u rukavu” – jer oni su već pročitani.
I kad sve ovo završi, nećeš se sjećati svojih šala. Samo posljedica.
Ja te ne mrzim. Samo ti više ne dajem moć.
Stidim se umjesto tebe. Kćer bi ti mogla biti po godinama – a ipak ja tebi moram objašnjavati što znači ljudskost.
💔
Zašto onda pišeš po faceu umjesto da unajmiš odvjetnika i odeš sa svim tim novim dokazima na policiju?
I kakve veze s bilo čim ima tvoj invaliditet?
I kakve veze s bilo čim ima tvoj invaliditet?
4 days ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication