Logo
CarboNora Bambucci
4 days ago
#Arbnora
Tražili ste me priču o prijavama vezano za internet nasilje pa evo videa.
Molim vas da video do kraja poslušate i da znate prepoznati karakteristike internet nasilja. 🩷
Neke od njih su:
✅️Otvaranje anonimnih grupa s ciljem ismijavanja, ogovaranja ili organiziranog napada na jednu osobu.
✅️Širenje laži i dezinformacija, poput montiranih screenshotova, lažnih priča ili podmetanja.
✅️Korištenje lažnih profila za slanje uvreda, prijetnji ili provociranje bez identiteta.
✅️Objavljivanje privatnih informacija (doxxing), poput adrese, broja telefona ili fotografija bez dozvole.
✅️Stalno ponavljanje vrijeđanja u komentarima, inboxu ili objavama – danima, tjednima, mjesecima.
✅️Pozivanje drugih da se priključe napadu, dijele objave, komentiraju negativno ili prijavljuju profil žrtve.
✅️Izolacija žrtve, stvaranjem osjećaja da “svi misle isto” i da je žrtva zaslužila napade.
✅️Prikriveno ismijavanje kroz mimove, “šale”, sarkazam ili citate koji se odnose na žrtvu bez spominjanja imena.
Ovo je moje iskustvo koje još traje ⬇️❤️‍🩹
Ayla Novak
Samo to kad kažeš da imaš “brdo asistentica“ već govori da absolutno mnogo lažeš kao i uvjek. Jeli normalno da ti dijete sa 4 godine držiš u kavez krevetu i to još do 6-te god. , normalno da nije! Svako normalno dijete u tim godinama spava u normalnom krevetu i ako ima invalidnu mamu jer to dijete se u tim godinama može i sama obući, po noći i sama u wc otićii, da si joj to sve dopustila bi bila vjerovatno i jedno normalno dijete! Kakve ti obaveze imaš da baljezgaš da kao bolje možeš brinuti o njoj… Haaallloooo glupačo krmeća, meni tu bolesnu lažnu priču ne možeš prodati, a vidim i mnogim drugim pravednim ljudima! Gazimo te ljigušo smrdljiva 💪
3 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it