Logo
CarboNora Bambucci
2 days ago
#Arbnora
Dobro jutro. ☕️
Još puno toga izlazi. Materijali koje skupljam mjesecima, objave koje su čekale svoj red – sve će biti objavljeno, bez filtera i bez cenzure.
U nekima ćete prepoznati i osobe iz Suhopolja – mjesta iz kojeg dolazim i gdje živim. Osoba koja me mjesecima grupno maltretira ciljano dodaje ljude iz mog mjesta, pokušava ih okrenuti protiv mene i izazvati mi sramotu ili štetu tamo gdje jesam – u mojoj stvarnosti, među mojim ljudima.
Policija zna za sve. Sad je došlo vrijeme da i vi znate.
Grupe u kojima se sve to događa i dalje postoje – privremeno su sakrivene, ali neće zauvijek ostati skrivene. Do tada, molim vas nekoliko stvari:
1. Ako vam se netko javi i krene s “miroljubivim” porukama ili čudnim pričama o meni – blokirajte.
2. Ako vas netko poziva u grupe koje pod krinkom “raskrinkavanja” zapravo služe za uznemiravanje osobe s invaliditetom – prijavite ih. Svaku objavu, svaki pokušaj.
3. Komentirajte ovu objavu da bude vidljivija. I molim vas za malo strpljenja dok objavljujem sve korak po korak.
Nažalost, ovo sve mora ići javno. Ljudi drugačije ne shvate ozbiljnost onoga što se meni događa.
Povlačenje nije opcija.
Tišina nije opcija.
Ignoriranje nije opcija.
Do iduće objave – hvala vam što ste tu. 🩷
Natalja
Prekini nas zamarati svojim smećem. Tko mjesecima skuplja materijal, a i dalje nema ništa konkretno, nije ništa drugo nego jadna, propala prevarantica koja očajnički pokušava održati vlastitu laž na životu. Ljudi ti ne okreću leđa zato što su izmanipulirani, okreću ti leđa zato što si postala odbojna.
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Natalja , click on at the bottom under it