Logo
CarboNora Bambucci
2 days ago
#Arbnora
Dobro jutro. ☕️
Još puno toga izlazi. Materijali koje skupljam mjesecima, objave koje su čekale svoj red – sve će biti objavljeno, bez filtera i bez cenzure.
U nekima ćete prepoznati i osobe iz Suhopolja – mjesta iz kojeg dolazim i gdje živim. Osoba koja me mjesecima grupno maltretira ciljano dodaje ljude iz mog mjesta, pokušava ih okrenuti protiv mene i izazvati mi sramotu ili štetu tamo gdje jesam – u mojoj stvarnosti, među mojim ljudima.
Policija zna za sve. Sad je došlo vrijeme da i vi znate.
Grupe u kojima se sve to događa i dalje postoje – privremeno su sakrivene, ali neće zauvijek ostati skrivene. Do tada, molim vas nekoliko stvari:
1. Ako vam se netko javi i krene s “miroljubivim” porukama ili čudnim pričama o meni – blokirajte.
2. Ako vas netko poziva u grupe koje pod krinkom “raskrinkavanja” zapravo služe za uznemiravanje osobe s invaliditetom – prijavite ih. Svaku objavu, svaki pokušaj.
3. Komentirajte ovu objavu da bude vidljivija. I molim vas za malo strpljenja dok objavljujem sve korak po korak.
Nažalost, ovo sve mora ići javno. Ljudi drugačije ne shvate ozbiljnost onoga što se meni događa.
Povlačenje nije opcija.
Tišina nije opcija.
Ignoriranje nije opcija.
Do iduće objave – hvala vam što ste tu. 🩷
Yellow
Ona ne propušta priliku da zaradi na bilo čemu pa i na "nasilju koje proživljava". Zato će i stavljati postove u nastavcima. Ok i kad stavi što onda? Mislila je da će intervju u Jutarnjem nešto promijeniti pa nije i sad pokušava ovako. Bez filtera i cenzure. To bi kao trebalo nekoga uplašiti?

Sad odjednom dolazi iz Suhopolja i tamo živi. Suhopolje je njezina stvarnost, njezino mjesto i ona je u toj stvarnosti među svojim ljudima. Mislim da se ljudima iz Suhopolja povraća na ovu izjavu. Niti je od tamo, niti tamo živi niti su to njezini ljudi. Tko zna kakav je kaos ostavila iza sebe kad je odlazila. Ljudi od tamo su je razotkrili javno u vezi njezinog gatanja još 2018, a ona im je zbog toga prijetila. Tko joj je iz Suhopolja pružio potporu? Iz udruga osi? Neke osi pojedinačno možda? Nitko. To već govori puno samo za sebe.

Nadalje, postavlja se kao šefica prema svojim pratiteljima kao da su joj zaposlenici i dirigira im dnevne zadatke. Ako joj nisu pružili potporu u Jutarnjem zašto i dalje misli da im je toliko stalo do toga što joj se događa da bi se toliko angažirali. I ovo što je napisala da će sve staviti javno da bi ljudi shvatili kako je ozbiljno to što joj se događa .. to je krinka. Nju ne zanima da osvjesti ljude već sa ovime pokušava pritisnuti institucije da joj riješe ovu situaciju. Vjerojatno je ideju dobila od one mame autistične djevojčice koja je uspjela upisati u prvi razred nakon što joj je objava na faceu podijeljena masovno.
Uostalom, zar se njezini pratitelji ne pitaju ako je ta situacija toliko ozbiljna što s njom nije u redu da i dalje ostaje na društvenim mrežama.
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Elena
2 days ago
In response Yellow to her Publication
Perfekt 👍👍👌
Ayla Novak
2 days ago (E)
Baš tako Yellow, bolje je nisi mogla opisati, komentar ti je super i jedno bravo od mene 🤗👍👏👏🥰👍🍀🍀🍀🍀
Natalja
2 days ago
Upravo tako. Ona ne propušta ni najmanju priliku da zaradi čak ni na vlastitim dramama. Cijelo to njezino jeftino kazalište i iscenirani postovi prozirni su pokušaji da privuče pažnju i izvrši pritisak. Suhopolje? Čista laž. Ljudi tamo jako dobro znaju tko je i odavno su joj okrenuli leđa. Nitko joj ne stoji iza leđa i to već govori sve. Ponaša se kao da je nekakva šefica, dijeli zadatke kao da je ikome važna. A istina je, nitko je ne doživljava. Sve što radi je obična jeftina predstava za publiku. Svaka čast, rekao si ono što svi vide i nitko ne govori naglas. Potpisujem bez razmišljanja.