2 days ago
#Arbnora
Došao je trenutak da podijelim i ove fotografije. 📸
Slike su prije par mjeseci, dok sam bila kod mame na godišnjem. Tada nisam objavljivala gdje sam – iz jednog jedinog razloga: da zaštitim sebe i svoju obitelj. ❤️🩹
Ispod ove objave, lažni je profil Lena Lisjak – osoba koja me već mjesecima zlostavlja – piše gdje se nalazim, dodaje ljude iz mog mjesta i potiče ih da me prate, dolaze do kuće moje majke i skupljaju informacije.
➡️ To više nije samo “internet ogovaranje”. To je prelazak granice.
➡️ To je poticanje na nasilje nad mnom – osobom s invaliditetom.👩🦽
Jedna žena u komentarima čak priznaje da se motala oko naše kuće dok sam stvarno bila tamo… i tvrdi da “nije došla slikati moj auto” 🚗
To je laž. I to mogu potvrditi moj muž i moja sestra jer su je ulovile.
O svemu će uskoro govoriti i Naim. 🎙️
Ne dijelim ovo radi drame.
Dijelim jer ljudi moraju vidjeti koliko daleko ovo ide.
Ovo više nije samo online.
I ono što boli – pojedini influenceri sve to znaju. I ne samo da šute, nego su sudjelovali. 🤐
Hvala svima koji mi pružaju podršku 🙏
I da ponovim još jednom jasno:
Tišina, ignoriranje i povlačenje nisu opcija.
Ne kad se ruši sigurnost moje obitelji. 👨👩👧👦
Došao je trenutak da podijelim i ove fotografije. 📸
Slike su prije par mjeseci, dok sam bila kod mame na godišnjem. Tada nisam objavljivala gdje sam – iz jednog jedinog razloga: da zaštitim sebe i svoju obitelj. ❤️🩹
Ispod ove objave, lažni je profil Lena Lisjak – osoba koja me već mjesecima zlostavlja – piše gdje se nalazim, dodaje ljude iz mog mjesta i potiče ih da me prate, dolaze do kuće moje majke i skupljaju informacije.
➡️ To više nije samo “internet ogovaranje”. To je prelazak granice.
➡️ To je poticanje na nasilje nad mnom – osobom s invaliditetom.👩🦽
Jedna žena u komentarima čak priznaje da se motala oko naše kuće dok sam stvarno bila tamo… i tvrdi da “nije došla slikati moj auto” 🚗
To je laž. I to mogu potvrditi moj muž i moja sestra jer su je ulovile.
O svemu će uskoro govoriti i Naim. 🎙️
Ne dijelim ovo radi drame.
Dijelim jer ljudi moraju vidjeti koliko daleko ovo ide.
Ovo više nije samo online.
I ono što boli – pojedini influenceri sve to znaju. I ne samo da šute, nego su sudjelovali. 🤐
Hvala svima koji mi pružaju podršku 🙏
I da ponovim još jednom jasno:
Tišina, ignoriranje i povlačenje nisu opcija.
Ne kad se ruši sigurnost moje obitelji. 👨👩👧👦
20 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Bolesnica.. misli da je centar svijeta pa ju svi ganjaju.. boli ikoga briga di je i šta radi. Ali da se utrtarila, je! Koji jadni život ima..,
Baš tako Victoria 👍👏🥰 Uhvatila je trta mrta i bijedni jadni prolupani djavo, nezna ni gdje je krenula, ni gdje pošla… 🤣😂
19 hours ago
In response Victoria Carter to her Publication
19 hours ago
In response Ayla Novak to her Publication
Oni su dežurali iza zavjesa i na balkonu i pratili tko prolazi cestom ispred kuće a da pritom iz kuće nisu izlazili i vikali sa balkona na svakog tko ima mobitel u rukama .. koji su to retardi majko mola 😂😂😂😂😂😂