7 months ago
#Arbnora
Nora i tvoje društvo - Velika laž
Dokument koji Nora ovdje pokazuje je certifikat za elektroničke porezne prijave u Njemačkoj. Ovo samo potvrđuje da ga možete koristiti za podnošenje porezne prijave online i bez papira. NIJE potvrda o otvaranju tvrtke ili slično. Kao i uvijek, uključio sam sve slike. Dao sam vam prevesti njemačku stranicu na hrvatski.
Nora i tvoje društvo - Velika laž
Dokument koji Nora ovdje pokazuje je certifikat za elektroničke porezne prijave u Njemačkoj. Ovo samo potvrđuje da ga možete koristiti za podnošenje porezne prijave online i bez papira. NIJE potvrda o otvaranju tvrtke ili slično. Kao i uvijek, uključio sam sve slike. Dao sam vam prevesti njemačku stranicu na hrvatski.
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
A neki dan je napisala da je to online prijava firme i da je službeno. A dva dana prije toga da je otvorila firmu prije godinu i po. Pa jel službeno ove ili prošle godine 🙈 . Nigdje logike u ovim "prijavama".
7 months ago
In response Yellow to her Publication
pogubila se u lažima...meni nije jasno da tuke na njenom profilu ne kuže kakva je to manipulatorica..i sad slavi otvorenje firme a u biti ništa nije otvorila..samo će plaćat porez i to je to...
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Uvjerena je da su njeni pratitelji glupi ili neobrazovani. Dobro ste shvatili, ona sada plaća porez.