#Arbnora
Večerajte zajedno s nama. 🥰🩷
Ako vam slučajno smetaju ovakvi videi, molim vas da ih preskočite i čekate videe koji vam odgovaraju.😊
P.S; Pire je napravljen sa 1,5% mlijeko masti, bez maslaca. Piletina u fritezi na zrak, bez ulja.
Večerajte zajedno s nama. 🥰🩷
Ako vam slučajno smetaju ovakvi videi, molim vas da ih preskočite i čekate videe koji vam odgovaraju.😊
P.S; Pire je napravljen sa 1,5% mlijeko masti, bez maslaca. Piletina u fritezi na zrak, bez ulja.
10 hours ago
9 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
I opet žderanje i snimanje . Kako te nije sram? Osim toga jebali te torteljoni ili torteljini… koja budala tako još zove torteline? Samo ti… krumpir i meso, UH i proteini a na dijeti si navodno!😂😂😂😂
8 hours ago
In response Victoria Carter to her Publication
Baš me nasmija 👍😂 Jebali je “Torteljini” više 😂😂
10 hours ago
Samo ti žderi i nažderi si, bitna si ti kako ždereš, a to što ti se mala ubacuje je ti ignorišeš… i onda na kraju još sererendaš da kao mala govori i pokazuje što nema dlake na rukama kao ti, a to niti smo čuli niti vidjeli i niti je tema u toku tvog žderanja!! ! Bože me sačuvaj na šta ti ličiš, ko neka baba roga, ljigava, podbula i podla 🤣🤮
10 hours ago
Ona je ponovno za stolom i proždire. Već sam prizor dovoljan je da mi ubije apetit za naredne dane. Iskreno, uz takav prizor čak i voda poprimi okus smeća.
10 hours ago
(E)
Ihr fresst also zusammen? Widerlicher Haufen. Dreck bleibt Dreck egal ob man ihn teilt oder allein frisst. Hoffentlich hast du dir wenigstens vor dem Kochen die Hände gewaschen.
10 hours ago
In response Anela to his Publication
Sie hat ihre Hände bestimmt nicht gewaschen, Nora ist zu faul dafür 🤣🤮