#Arbnora
Neka me nitko više nikad ne pita zašto blokiram 🙂 nikad nije bez razloga. Cak nekad kad i nema uvreda ovakvih direktnih, ima onih indirektnih koje su s namjerom da povrijede napisane. Dakle, javnost smatra da se javne osobe moze ogoliti potpuno i raniti bez posljedica. To nije uredu niti je misljenje nit sloboda govora. To je cisto izivljavanje i maltretiranje. Toliko od mene. 🩷
Neka me nitko više nikad ne pita zašto blokiram 🙂 nikad nije bez razloga. Cak nekad kad i nema uvreda ovakvih direktnih, ima onih indirektnih koje su s namjerom da povrijede napisane. Dakle, javnost smatra da se javne osobe moze ogoliti potpuno i raniti bez posljedica. To nije uredu niti je misljenje nit sloboda govora. To je cisto izivljavanje i maltretiranje. Toliko od mene. 🩷
22 hours ago
13 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Niko te više i ne pita glupačo lažljiva, sad je došao red da oni tebe blokiraju kao što rade i čine… a ti opet lažeš izgubllena patuljčino lažna i smradna, gori tebi pošteno ispod tih malih patuljastih nogica. Pali i opali se sama, bićeš poznatiija onda…
13 hours ago
Sad ispada kao da je samo ovakve komentare blokirala, a zapravo je blokirala sasvim normalne komentare koji nisu hranili njezin ego.
13 hours ago
In response Yellow to her Publication
Da, kao i mene prije… samo tad je bila jaka i nije računala na protiv otpora ili kako se kaže… 🤷♀️🙃 Dok sam joj srca slala joj pasalo, jedan moj iskreni savjet me odmah blokirila. Djubretara jedna ne podnosi istinu jer je u biti ne interesuje jer tak i tak sve laže… Zato neću odustati dok je sa pravdom ne uništim💪 Najkrivlje mi je što sam bila nasjela na njene laži i ❤️-a i što toga joj slala… Sad joj ide naplata..
20 hours ago
Ma marš!! Koliko si nas blokirala koji nismo ništa ni rekli ni napisali već eto lajkali što ti se ne sviđa..a koliko si blokirala ljudi koji su ti dali dobronamjerni savjet? Ali tebi ako se kaže da smršaviš je izgleda uvreda pa odmah sve koji ti pišu o dijeti blokiraš.A ti se sad hvataš za neki komentar koji je realno istina...pa pogledaj se...nema to nikakve veze sa time što si patuljak već sa time što si neuredna,zmazana,masna,zapuštena....dobro je taj i napisao...