7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Kad je čovjek psihički rastrojen… onda mjenja promjenu na sebi…
Mislim da je Nora psihički pukla i zato je htjela naglu promjenu, koštalo šta koštalo… Neće joj ni ta promjena pomoći, a ni ulijepšati…🤮🤮
Tu smo i idemo dalje 💪💪💪
Mislim da je Nora psihički pukla i zato je htjela naglu promjenu, koštalo šta koštalo… Neće joj ni ta promjena pomoći, a ni ulijepšati…🤮🤮
Tu smo i idemo dalje 💪💪💪
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
i opet ja ne vidim neku promjenu.posvjetlila kosu,odrezala vrlo malo...od Balajage-a ni B ....jedino možda ima Balaž....to je vjerojatno to 😂😂😂...vidjet ćemo za 6 mjeseci što će onda izmisliti...😂
7 months ago
Prvo bih se fokusirao na težinu. Zdravlje je uvijek na prvom mjestu.
7 months ago
Da, žali se na bolove i nedostatak enegije a loše se hrani. Pa prvo radi svoga stanja mora održavati normalnu tjelesnu težinu. Ima krhke kosti koje nose tu tešku masu na sebi. A da je to zbog nekretanja su samo izlike. Prehranu može promijeniti, može ići s asistenticom na bazen svaki tjedan kretati se u vodi koliko može i vježbati gornji dio tijela. Izbacila je bila jedan video gdje "trči" na mjestu i rekla je da se ful oznojila nakon 20 min. Znači mogu se gubiti kalorije i na takav način. Može gurati kolica po kvartu i biti na svježem zraku. Može se, samo se neće.