Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Kako vam se čini promjena?? 😍 Pišite iskreno mišljenje u komentarima, nema ljutnje i ako vam se ne svidi! ❤️
Ja sam osobno zadovoljna, ali ja sam htjela jaču barbie plavu, no za nju moram doći ponovno nakon 6mj jer ne ide odmah. Otići ću opet nakon 6mj i onda ćemo moći tu jaku barbie plavu. 🥰
P.S: Peter je kralj ! 🫅
7 months ago
Valentina Aric
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
To uopce nije ono sto je ona najavljila "balaž" 🤣🤣🤣🤣 samo je stavila pramenove koji su mogli biti i bolje napravljeni,a i dalje izgleda kao baba!
Victoria Carter
7 months ago
In response Valentina Aric to her Publication
Tako je! Ovo nema veze sa ničim. Loš frizer iako ga je nahvalila.. obicna boja i to loša . Tuzno joj je
Victoria Carter
7 months ago
I dobila si Balaž ( tvoj naziv) jer ovo veze nema sa Balajage 😂😂...Kako se kaže Džabe je krečio. Eh zemljo otvori se..
Yellow
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Da, to nije balayage jer nije postepeni prijelaz iz tamnije u svjetliju. Više je boja meda sa izrastom. Mislim da joj ne stoji ta nijansa uz ten, Barbie plava bi još manje. Smeđe nijanse bi joj bolje bile. Dužina je ok. Ona ima visoko i široko čelo tako da mislim da bi joj šiške najbolje stajale i izgledala bi mlađe. Ovako mi na prvoj slici malo baca na trans ženu.
Ayla Novak
7 months ago
Dzabe tebi šta god da uradiš jer si i spolja i iznutra… 🤮🤮🤮
SelmaB
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Hahhaha barbie 🤣🤣🤣