#Arbnora
U ovim najtežim trenucima koje već mjesecima proživljavam, čula sam jako dobro tko je ostao tiho.🙂🩷
U ovim najtežim trenucima koje već mjesecima proživljavam, čula sam jako dobro tko je ostao tiho.🙂🩷
15 hours ago
14 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Srozana podla lažna debela patuljčino,ne odustaješ, ali ne zaboravi da ni ja ne odustajem, pa nisam džabe kopala rupu za tebe, ideš ti tiho, polako, ali sigirno u krmeću rupu!
15 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Čula si, kažeš, tko je šutio? Vjerujem. Jer u tišini se često najjasnije čuje ono što odjekuje u praznini, ravnodušnost nije uvijek odsustvo brige, nego ponekad jednostavno odsustvo iluzije.
Šutnja, znaš, nije uvijek znak okrutnosti. Ponekad je to najdublji izraz dostojanstva, onih koji su naučili da se ne ulazi u tuđe monodrame s ulaznicom suosjećanja koje nikada nije bilo uzajamno. Ne reagirati ne znači ne mariti. Katkad to znači ne sudjelovati više.
Jer svatko tko stalno igra ulogu žrtve ne bi trebao biti iznenađen kad publika napusti kazalište. I ne, nisu oni otišli jer im nije stalo. Otišli su jer im je bilo dosta.
Nisi čula šutnju, čula si granicu. A granice, jednom kad se pređu, rijetko zovu natrag.
Šutnja, znaš, nije uvijek znak okrutnosti. Ponekad je to najdublji izraz dostojanstva, onih koji su naučili da se ne ulazi u tuđe monodrame s ulaznicom suosjećanja koje nikada nije bilo uzajamno. Ne reagirati ne znači ne mariti. Katkad to znači ne sudjelovati više.
Jer svatko tko stalno igra ulogu žrtve ne bi trebao biti iznenađen kad publika napusti kazalište. I ne, nisu oni otišli jer im nije stalo. Otišli su jer im je bilo dosta.
Nisi čula šutnju, čula si granicu. A granice, jednom kad se pređu, rijetko zovu natrag.
1 hr. ago
In response Helena to his Publication
Nažalost ne razumije ona to jer je nesvijesna same sebe. Očekivala je ipak nekakvu potporu od udruga osi ili osi koje snimaju za društvene mreže. I čudi se zašto. I sad kao šalje poruku da je ona čula tišinu kao da to nekoga zanima. Sama si je kriva, nitko ne nagrađuje bahatost.