Logo
CarboNora Bambucci
7 months ago (E)
#Arbnora
Htjela bih ovaj status posvetiti svemu ovome što objavljujem jer poneki ne prate pa nisu uključeni. Sve što trenutno stavljam je dokumentirano od prije. Pratim sve od samog početka što mi se događa i dok je to trajalo tako intenzivno, šutjela sam i pratila. Traje to i dalje, možda malo manje intenzivnije, ali traje i dalje. No, ovaj put, moja šutnja nije opcija.
Želim ovaj put iznijeti moju stranu sa dokazima. U moru pljuvanja, huškanja, podmetanja, laži, rezanje videa i vađenja iz konteksta, prijetnji i vrijeđanja, uhode i maltretiranja - bila sam većinski tiho i trpijela. Više trpjeti na mogu niti želim u ime onih koji su trpjeti i šutjeli do te mjere da su se na kraju razboljeli. Svoju istinu ću reći, sa pravim slikama i dokazima koje jako dugo skupljam. Osoba koja me i dalje grupno maltretira neće stati, ali barem ćete vi znati istinu i ono što mi se događa. U konačnici, to mi je najbitnije, da vi vidite, znate raspoznati internet nasilje kroz moje iskustvo i da ga nikad više ne podrzite te da zaustavite svojom osudom one koji to sprovode.
O svemu ćemo još govoriti, budite sa mnom strpljivi, ovo mora van inače se ne mogu ovako iskreno nastaviti smijati. Volim vas.🩷
P.S; za one koji se slade mojoj boli trenutno nazivajuci to mojom " karmom ", imajte na umu da je najveća karma upravo na vama, jer ste takvi kakvi jeste. Ja, Bogu hvala, nisam poput vas. Što se tiče boli koju ste mi nanijeli, sa bolovima se odlicno nosim od samog rođenja. Ova glava na ramenima je navikla podići se, milion puta, ma koliko god ju spustili. Ne brinem se.
No, ono što ova glava na ramenima više ne planira je šutjeti. Lomi me nepravda, zloba, sujeta, pokvarenost i hladnoća. Pred istom, šutjeti više nikad ne planiram. Nikome. 🍀
Yellow
Koliki ljudi su bili njezine žrtve godinama.. žrtve njezinih laži, manipulacija i prevara. I sad kad je prozvana, kad joj se sve to vraća i dalje odlučuje ostati slijepa i ne prihvaća odgovornost. Stavlja sebe na pijedestal moralnosti, ne uči na svojim pogreškama. Sama sebi je svoj najveći neprijatelj. A sa tim dokazima koje stavlja samo sebe još dublje razotkriva.
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Yellow , click on at the bottom under it