7 months ago
#Arbnora
Kako vam se čini promjena?? 😍 Pišite iskreno mišljenje u komentarima, nema ljutnje i ako vam se ne svidi! ❤️
Ja sam osobno zadovoljna, ali ja sam htjela jaču barbie plavu, no za nju moram doći ponovno nakon 6mj jer ne ide odmah. Otići ću opet nakon 6mj i onda ćemo moći tu jaku barbie plavu. 🥰
P.S: Peter je kralj ! 🫅
Kako vam se čini promjena?? 😍 Pišite iskreno mišljenje u komentarima, nema ljutnje i ako vam se ne svidi! ❤️
Ja sam osobno zadovoljna, ali ja sam htjela jaču barbie plavu, no za nju moram doći ponovno nakon 6mj jer ne ide odmah. Otići ću opet nakon 6mj i onda ćemo moći tu jaku barbie plavu. 🥰
P.S: Peter je kralj ! 🫅
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
I dobila si Balaž ( tvoj naziv) jer ovo veze nema sa Balajage 😂😂...Kako se kaže Džabe je krečio. Eh zemljo otvori se..
Da, to nije balayage jer nije postepeni prijelaz iz tamnije u svjetliju. Više je boja meda sa izrastom. Mislim da joj ne stoji ta nijansa uz ten, Barbie plava bi još manje. Smeđe nijanse bi joj bolje bile. Dužina je ok. Ona ima visoko i široko čelo tako da mislim da bi joj šiške najbolje stajale i izgledala bi mlađe. Ovako mi na prvoj slici malo baca na trans ženu.
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
7 months ago
In response Yellow to her Publication
Baca na sve osim na nešto lijepo i nirmalno. Ovo je ofarbano jer lik je radio pramenove pa onda sve previše ofarbao ili preljev koji je pramenove unistio. Negdje je fulao. Ovo nije ništa! Mogla je komotno se pogarbat i skratit muke dugosatnig sjedenja bez veze a i nešto uštediti jer ovo košta masno. Sve u svvemu trans na kvadrat 😂😂😂😂
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Stvarno imaš pravo, radio je pramenove a kao da je samo pofarbao kosu. Bilo bi bolje da se samo ošišala i stavila neki oblik šiški koliko bi to bilo moguće jer ima rijetku kosu s prednje strane. To je samo moje amatersko mišljenje 😁