Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Nora je ukrala 100 eura.

Budući da ne znam hrvatski jezik, moram vas zamoliti za pomoć. Gdje je i kada Nora pronašla torbu koja joj nije pripadala? Pokušat ću pronaći osobu koja je izgubila torbu. Zatim ću zamoliti osobu da podnese kaznenu prijavu policiji.
7 months ago (E)
Yellow
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ovaj video je objavljen na youtubeu 4.3.2020. Govori da su to pronašli u jednoj trgovini i ostavili torbu na blagajni. Nije navela kada i gdje. Prije ovog priznanja je još rekla da je u životu ukrala dosta stvari i da su to bile gluposti tipa igračku u vrtiću da je uzela i da joj je mama rekla da to vrati. Nakon svega je rekla da ispada pravi lopov ovdje. Ne ispada, nego je.
Victoria Carter
7 months ago
In response Yellow to her Publication
Lopovica, varalica… dođe na isto., u konačnici gadura..
CarboNora Bambucci
7 months ago
In response Yellow to her Publication
Hvala na informaciji. Nisam znao da je ovo stari video. Nažalost, 2020. je bila jako davna prošlost. Zbog toga će biti teško locirati vlasnika.
Ayla Novak
7 months ago (E)
Već sam pisala na TikTok da ti ljudi dodju na našu stranicu, vidjećete na fotki. Gledajte, ja sam Dragana na TikTok 😁💪
Victoria Carter
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Znači i na tik toku ju pljuvaju?
Victoria Carter
7 months ago
Lopovica! Naravno da nije rekla gdje je to bilo i kad? Teško ćeš pronać vlasnika iako nikad ne reci nikad….
CarboNora Bambucci
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ovog popodneva pronašao sam mnogo Facebook grupa iz Rostocka. Objavit ću ovo u svim grupama i blogovima.