7 months ago
#Arbnora
Dobro jutro, ljudi.☕️
Prije svega, želim vam lijep početak tjedna. ♥️
Zatim, molim vas da ostavite komentar podrške na ovu objavu kako bi objava bila što preglednija jer imam upit i važnu molbu. 🌷
Molim sve javne medije i novinare da me kontaktiraju putem moje web stranice www.arbnoraelezi.com ako bi željeli odraditi članak na temu internet nasilja kojeg proživljavam sa validnim dokazima i dokumentiranim sadržajem kojeg imam. ❤️🩹
Zaista mi je važno da se oko ove teme priča što više jer na internetu provode naša djeca puno vremena i nasilje na istom pa i sam linč od pogotovo javnih lica na ranjivu skupinu ljudi mora biti prepoznatljiv, sankcioniran te ozbiljno shvaćen 👩🦽❗️
Hvala vam unaprijed. 🌞
Dobro jutro, ljudi.☕️
Prije svega, želim vam lijep početak tjedna. ♥️
Zatim, molim vas da ostavite komentar podrške na ovu objavu kako bi objava bila što preglednija jer imam upit i važnu molbu. 🌷
Molim sve javne medije i novinare da me kontaktiraju putem moje web stranice www.arbnoraelezi.com ako bi željeli odraditi članak na temu internet nasilja kojeg proživljavam sa validnim dokazima i dokumentiranim sadržajem kojeg imam. ❤️🩹
Zaista mi je važno da se oko ove teme priča što više jer na internetu provode naša djeca puno vremena i nasilje na istom pa i sam linč od pogotovo javnih lica na ranjivu skupinu ljudi mora biti prepoznatljiv, sankcioniran te ozbiljno shvaćen 👩🦽❗️
Hvala vam unaprijed. 🌞
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Je li internet nasilje kad netko stavi jedno kraj drugog tvoje trkeljanje o kuhinji gdje sama sebi skačeš u usta ?
Daj se više saberi .
Daj se više saberi .
Ne zna kako drugačije da se opravda, samo priča jedno te isto da je izvađeno iz konteksta. A takvih videa gdje sama sebi skače u usta mali milijun..
7 months ago
In response celestia sky to her Publication