Logo
CarboNora Bambucci
3 days ago
#Arbnora
Hajmo kod zubara. 🦷❤️
Victoria Carter
3 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sad opet ideš kod drugog zubara . Što je sa onim u Hamburgu? Promjenila si ih nekoliko i ništa još napravila nisi…da ti bar svi zubi istrunu i da li znaš da je Alma umrla? Imaj ju na duši ako uopće dušu imaš , rospijo !
Ayla Novak
3 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Neće je ni jedan zubar, pa onda serulja samo nešto serenda… Ja sam stomatolog i doću lično kod nje i to gratis da joj na moj lijepi način sredim to polu isturljene zube 🤣😂😂
Što se tiče nažalost pokojne Alme, znaju mnogi pravedni ljudi da ju je ona slomila… Sada će da pršti osveta sa sviju strana, neće ta više moći mirno spavati, ne zbog duše jer je i nema, nego zbog straha… Idemo dalje 💪💪💪
Victoria Carter
3 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Istina! Dotukla je Almu… sad je nadrapala jer Alma nije bila sama u svemu ovome sa čime se birila protiv ove rospije
celestia sky
3 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Moja iskrena sućut za gospođu Almu:-( žao mi je jako , je li gđa imala fb ?
Ayla Novak
Imala je, ali joj je Nora dosta prijetila i jadnica se bila uplašila i povukla se totalno 😔 Treba sad toj prokletinji strah u kosti utjerati i da nestane više za sva vremena.
3 days ago
In response celestia sky to her Publication
celestia sky
3 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Zlo jedno ! Ja sam se iz tih grupa povukla jer je ona klonirana i ima svoje špijune. Sigurno je jadnu ženu progonila, e to je internet nasilje
Ayla Novak
3 days ago
Tačno tako, ima ona stotinjak špijuna i strašno pokušava ljude plašiti sa nekim pretnjama kao što je i jadnu preminulu Almu. Nje se ne treba bojati, prijeti ona u prazno, ali pak ima nažalost ljudi koji nasjednu na te njene lažne pretnje. Gazim je dok je ne zgazim 💪
Victoria Carter
3 days ago
celestia sky ovdje si možemo dati oduška jer nam nitko ništa ne može. Po tim grupama su sve Norini špijuni i zašto da vas netko proziva.. i ja sam se makla iz tih grupa i stranica baš zbog njenih debila a i nje same jer ima 100 lažnih profila..