tusmo24.com
CarboNora Bambucci
7 months ago
#Arbnora
🍀 Imam potrebu podijeliti ove slike u nadi da vas upozorim na sljedeće:
jučer je jedna draga djevojka bila objavila jednu objavu vezano za mene u nadi da mi pomogne i poslala mi screenshot poruke koju je dobila u inbox nedugo nakon toga od potpuno nepoznate osobe, gospođe koju ja nikad nisam srela, a koja se očito osjetila pozvanom da me ocrni na temelju ničega. 😳
❗️Ovo je već učestalo i naučeno ponašanje onih ljudi iz gnjusne grupe gdje se vrši internet nasilje nad mnom. Dakle, kad god da vide išta povezano sa mnom ili nekim, nahrle u inbox i tu osobu ovako porukama gnjave❗️
Svatko tko pokušava širiti tračeve, ogovaranja i mržnju – pogotovo kad se obraća ljudima koji su mi dali podršku – neka zna da to puno više govori o njima nego o meni. 😊
📍 Ako i vi dobijete ikada sličnu poruku:
1. Nemojte odgovarati.
2. Prijavite i blokirajte.
3. Pošaljite meni ako mislite da je važno, ali bez stresa – ja ovakve stvari preživim uz kavu. ☕️
Ljudi koji šire otrov obično ne podnose kad ih ignoriraš. A to je najbolja obrana.🩷
Ayla Novak
Ajd opiči više debilna proračunata zlobo, mogla si odmah iskreno objaviti da tražiš gratis smještaj, a okolo naokolo, kaon tražiš neki smještaj, apartman Hotel koji nije baš puno skup i luxuzan, a išla si sa ciljem da te neko na par dana udomi i da nijednu kintu ne platiš. Znam te puško stara šta si ti u biti htjela i na šta si ciljala… Nadaš se da je neka babuškara koju će ti štaku ponditi da tih par dana gratis provedeš na moru… 🙏💪😂 Ti tako jadna i kao bolovima hoćeš na more i to gratis jer si se sama izdala… kako ti si se isplati i kao možeš izdržati taj odmor, u tih 5 dana, gubiš već 2 dana pitovanje, sereš i jedeš govna i samo sereš da bi mogla još nešto srati… tvoj pederčina kao radi, a opet planira Ferie na 5 dana… baš sve čudno i gdje češ se skinuti i obući bikini, kad odvratno izgledaš, ljudi će bježeti od frigidne udebljane krmačetine koja je razvaljena i smrdi na kikometre da će svi bježati od tebe. Uvjek i uvjek ćeš biti sama gdje niko neće htjeti biti u tvojoj blizini, rodjeni odvratni lažov će ujek biti negdje na napuštenom ostrvu gdje nikog na vidiku nema… 🤣😂🤮🤮 U staroj ofucanoj garderobi već izgledaš da se čovjeku povraća od tebe, a kad se još skineš, imaju i one ribice u moru da se uznemire i isplivaju iz mora,pa ti vidi jel hoćeš i taj totalni blam da doživiš… 🤣🤮🤮🤮 Opiči opičeni blamu i ne zamaraj te glupe ovčice, budi tamo gdje jesi jer si i tu smrdlivo govno od kojeg svi bježe…. Zakucana si ti svugdje od kojih svi bježe, što dalje, to bolje…
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it