tusmo24.com
CarboNora Bambucci
7 months ago
#Arbnora
🍀 Imam potrebu podijeliti ove slike u nadi da vas upozorim na sljedeće:
jučer je jedna draga djevojka bila objavila jednu objavu vezano za mene u nadi da mi pomogne i poslala mi screenshot poruke koju je dobila u inbox nedugo nakon toga od potpuno nepoznate osobe, gospođe koju ja nikad nisam srela, a koja se očito osjetila pozvanom da me ocrni na temelju ničega. 😳
❗️Ovo je već učestalo i naučeno ponašanje onih ljudi iz gnjusne grupe gdje se vrši internet nasilje nad mnom. Dakle, kad god da vide išta povezano sa mnom ili nekim, nahrle u inbox i tu osobu ovako porukama gnjave❗️
Svatko tko pokušava širiti tračeve, ogovaranja i mržnju – pogotovo kad se obraća ljudima koji su mi dali podršku – neka zna da to puno više govori o njima nego o meni. 😊
📍 Ako i vi dobijete ikada sličnu poruku:
1. Nemojte odgovarati.
2. Prijavite i blokirajte.
3. Pošaljite meni ako mislite da je važno, ali bez stresa – ja ovakve stvari preživim uz kavu. ☕️
Ljudi koji šire otrov obično ne podnose kad ih ignoriraš. A to je najbolja obrana.🩷
CarboNora Bambucci
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Yellow
Ni ona sama ne zna što tu piše i što je zapravo kontrola narativa. I chatgpt om se može manipulirati ako mu se stvari prikažu lažnima. Žena koja je poslala komentar samo je htjela upozoriti ženu na tebe - prevaranta. A to što stalno koristi chatgpt potvrđuje svoju neinteligenciju.
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Yellow , click on at the bottom under it