18 days ago
(E)
#Arbnora
Dragi ljudi, želim se nakratko osvrnuti na neistinite navode koji su se pojavili o meni na nekim portalima i društvenim mrežama. Ove tvrdnje nisu utemeljene na istini, dio su internet nasilja kojem sam izložena već duže vrijeme i nije me se uopće pitalo da sudjelujem i svoju stranu obrazložim. To nasilje nije samo usmjereno na mene kao osobu, već i na ono što radim i vrijednosti koje zastupam. Od početka sam odlučila ne hraniti negativu i ne spuštati se na razinu vrijeđanja i klevetanja, no sada želim jasno reći da sam poduzela sve pravne korake kako bih zaštitila svoj ugled, dostojanstvo i pravo na istinu. Svjesna sam da ovakvi napadi znaju biti potresni i za vas koji me pratite, a ne samo za mene, i zato vam želim zahvaliti na podršci, porukama i razumijevanju. Puno mi to znači. Hvala vam. 🩷
I dalje ću raditi ono što me ispunjava - dijeliti znanje, iskustvo i motivaciju, jer vjerujem da je jedini pravi odgovor na mržnju upravo nastavak stvaranja nečega pozitivnog. 😊
Volim vas, vaša Nora.🌸👩🦽
Dragi ljudi, želim se nakratko osvrnuti na neistinite navode koji su se pojavili o meni na nekim portalima i društvenim mrežama. Ove tvrdnje nisu utemeljene na istini, dio su internet nasilja kojem sam izložena već duže vrijeme i nije me se uopće pitalo da sudjelujem i svoju stranu obrazložim. To nasilje nije samo usmjereno na mene kao osobu, već i na ono što radim i vrijednosti koje zastupam. Od početka sam odlučila ne hraniti negativu i ne spuštati se na razinu vrijeđanja i klevetanja, no sada želim jasno reći da sam poduzela sve pravne korake kako bih zaštitila svoj ugled, dostojanstvo i pravo na istinu. Svjesna sam da ovakvi napadi znaju biti potresni i za vas koji me pratite, a ne samo za mene, i zato vam želim zahvaliti na podršci, porukama i razumijevanju. Puno mi to znači. Hvala vam. 🩷
I dalje ću raditi ono što me ispunjava - dijeliti znanje, iskustvo i motivaciju, jer vjerujem da je jedini pravi odgovor na mržnju upravo nastavak stvaranja nečega pozitivnog. 😊
Volim vas, vaša Nora.🌸👩🦽
To nisu laži! Sve što je napisano je istina koju si sama ti objavljivala ! Kakve traume imaš zbog istine? Sad spaštaj! I opet se ne povlačiš jer si lakoma za lovom.. daj više sjaši i makni se! Sad je lavina krenula i neće stati jer ovo što su te mnogi portali objavili je početak tvog definitivnog kraja! Publika ti se sastoji od neukuh ljudi koji nemaju pojma ni sami koga podržavaju… nadam se da je sad kraj tvoje manipulacije .
18 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
17 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Drito su naveli dokaze koji su crno na bijelom tj stvari koje su već vani ali su to oni saželi u članak. Jedino mislim da nisu trebali napisati da stoji i pleše na koncertu Pink. Ne vidi se dobro, osim što se u jednom trenutku vidi da sjedi jer joj je noga na ogradi.
17 days ago
In response Yellow to her Publication
Uglavnom pokopali su ju! članci izlaze non - stop na više portala...😉😊
17 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Bosanci tek počeli!!!
https://senzorbih.com/ko-j...
https://senzorbih.com/ko-j...

Ko je Arbnora Elezi i zašto je posljednjih dana tema žestokih rasprava na mrežama? - Senzor BiH
Arbnora Elezi, (djevojačko Šahini). rođena u Sjevernoj Makedoniji, gotovo je cijeli život provela u Hrvatskoj, a posljednjih godina živi u njemačkom Rostocku
https://senzorbih.com/ko-je-arbnora-nora-elezi-i-zasto-je-posljednjih-dana-tema-zestokih-rasprava-na-mrezama/?fbclid=IwQ0xDSwMIbN1leHRuA2FlbQIxMQABHjCPKoDgq_-MreLtnsvxSwCtOXrx38v3f7ucVB_26t495KKU8tD2qCttV6Fi_aem_rEUMeg2XbC3VSjEgcwpsfg
17 days ago
In response Frenki to his Publication
Nema kod njih zezancije..ne padaju na fore njenog stalnog naglašavanja da je invalid...nitko ne osporava njen invaliditet i nitko ju po tom pitanju ne mrzi već to što je zlo! Loša osoba koja se skriva pod krinkom invalida..za sve ovo što joj se dešava sama je kriva.....