Logo
CarboNora Bambucci
#Naim
Ona nije ono što vi pričate – ona je bolja, jača i vrijednija nego što vi možete shvatiti.
💎 Vi vidite samo ono što želite izokrenuti, dok ja svaki dan vidim njenu dobrotu, trud i čisto srce. ❤️‍🔥
Vi širite laži, dok ona živi istinu. 💞
Vi udarate riječima, dok ona gradi ljubavlju. ❤️
Vi pokušavate srušiti, dok se ona diže, opet i opet. ❤️‍🩹
⚡ Niste vi ti koji ćete odrediti tko je ona.
Ne nosite njene borbe, ne znate njenu priču, i nemate ni trunku njene snage. 🥰
Ono što pokušavate učiniti govori više o vama, nego o njoj. 👀
🛡️ Dok god sam ja tu, neka znate da ona neće biti sama, neće biti slomljena i neće izgubiti svoj sjaj. ✨
🔥 Možete pokušati koliko god hoćete, ali ne možete ugasiti svjetlo koje nosi u sebi.
A ja ću uvijek stajati ispred nje, pored nje i iza nje. Zato što je moja, i jer vrijedi više od svih vaših riječi zajedno.
Ona nije meta vaših uvreda – ona je kraljica mog života. 😍🥰❤️
17 days ago
Ayla Novak
17 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Bog te ubio, ali si prolupao pored te odvratne ljigave debele patuljčine!!! Postoji druga i druga varijanta… pederčino hvališ svoju odvratnu debelu krmaču koju nemožeš ni jeba.i niti si je jeb.avao, kojem kur.u bi se mogao dići na tu odvratnu lažnu smrdljivu debilčinu 🤦‍♀️😝🤮🤮🤮 Debilna krmača ti samo malo olakšala, nemoraš je jeb.ati, možeš se po cijeli dan sa svojim lego kockicca zabavljati jer vas dvoje ste samo iz neke koristi zajedno…Tupavko jadni, možda i nisi bio loš čovjek,ali sad ideš zajedni sa tom propalom smrduljom u rupaču! Obadvoje ste sjebani i odjebani 💪💪💪
Victoria Carter
17 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
To nije on pisao....😉
Victoria Carter
17 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Lijepo si to sastavila Nora i umislila da nitko ne kuži da pišeš u njegovo ime...tvoj način pisanja i tvoje samoljublje već nam je odavno poznato.....koja si ti narcisna osoba to je strašno.Sebe hvališ na sva zvona ,bolest je to žešća! ali to je totalno nebitno jer on je tutlek koji nema pravo glasa...on šuti jer mu kupuješ lego kockice,slikice i igračke Harry Potter ,novi Iphone, hrpu opreme za gejmanje, video igrice, skuter...a jojjj baš pravo muško nema šta!! 😂😂😂 a dijete vam hoda ko siroče...srami se !
Yellow
16 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Zamisli kako je to jadno i žalosno, da mu čak ne da da on sam napiše riječi podrške, nego ona sastavlja u njegovo ime. A on ne razumije da je to ponižavanje njega. Ovo nije pisano iz srca, ovo je fasada, predstava za publiku. Pa da on uopće nema svoje JA da bude autentičan i napiše najbolje što zna pa makar i loše, ali da stoji iza svojih riječi. Patologija.