14 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Šta će tebi trepavice kad si sva nakrivo. Nos ti je na krivo oči ko duplje ..kakve crne trepavice.. 😂😂😂😂… nokte neću komentirat… nije žvaka za seljaka
14 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ma prolupana debilčina usukanog nosa sve nešto izmišlja i pokušava ovčetine privući na bilo koji način, a totalno je pala, meni baš drago da se blamira i da je još više možemo udarati u šuplji prolupani mozgić 🤗😆😂😂💪💪💪
14 days ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
O bože, al si ama baš, baš prolupala i pukla i još više nego što sam mislila… 🙄🤣😂😂
Odjebana debilna lažna budaletino, sjaši više i ne blamiraj i te glupe ovčetine koje ti još naki lajkić daju 🤦♀️😂😂
Jadniče lažno propalo, moraš svaki dan nešto objavlivati na fejsu nebil obstala… a što se još većom i propalom budaletinom praviš te kao boli baš briga jer ti je svaki cent bitan… Nema tebi više na lažni odvratni zinuli način 🤑 Ideš 100% u rupaču koju sam sa radošću i pravdom već pripremila za tebe 💪💪💪
Odjebana debilna lažna budaletino, sjaši više i ne blamiraj i te glupe ovčetine koje ti još naki lajkić daju 🤦♀️😂😂
Jadniče lažno propalo, moraš svaki dan nešto objavlivati na fejsu nebil obstala… a što se još većom i propalom budaletinom praviš te kao boli baš briga jer ti je svaki cent bitan… Nema tebi više na lažni odvratni zinuli način 🤑 Ideš 100% u rupaču koju sam sa radošću i pravdom već pripremila za tebe 💪💪💪