#Arbnora
Dobro jutro svima. ☕️❤️
Želim vam miran i lijep vikend.
Već tjedan dana se borim s nečim što me zabrinjava i želim to podijeliti s vama. Možda se netko od vas našao u sličnoj situaciji i ima savjet, a ja ću svakako potražiti pomoć liječnika.
Zbog dugotrajnog digitalnog nasilja kojem sam izložena već skoro godinu dana, izgubila sam apetit.
Kad pokušam jesti, odmah mi se javi mučnina, grč u želucu i osjećaj kao da ću povratiti. Uz svaki zalogaj dolaze i misli da nešto nije u redu, da mi se može nešto dogoditi, i jednostavno ne uspijevam nastaviti. Ako i uspijem pojesti nešto, to je samo zato što se doslovno prisilim.
Prije, kad bih bila pod stresom, posezala bih za hranom ili slatkišima: to mi je bila neka vrsta utjehe. Ali sada, nakon tolikog pritiska i svega što prolazim, došlo je do obrnutog efekta: hrana mi je postala odbojna.
Ovo što proživljavam nije samo psihički teret, već sada i fizički. Vjerujem da je riječ o traumatskoj reakciji, a posljedice osjećam svakodnevno. ❤️🩹
Znam da moram brinuti o svom zdravlju i zato ću otići liječniku. Ako netko od vas ima iskustvo s ovakvim stvarima ili neki savjet, rado ću ga čuti.
I za kraj: neka ovo što dijelim bude podsjetnik da digitalno nasilje NIJE samo "online drama". Ono može razoriti zdravlje, uništiti svakodnevicu i ostaviti duboke posljedice.
❤️🩹
Dobro jutro svima. ☕️❤️
Želim vam miran i lijep vikend.
Već tjedan dana se borim s nečim što me zabrinjava i želim to podijeliti s vama. Možda se netko od vas našao u sličnoj situaciji i ima savjet, a ja ću svakako potražiti pomoć liječnika.
Zbog dugotrajnog digitalnog nasilja kojem sam izložena već skoro godinu dana, izgubila sam apetit.
Kad pokušam jesti, odmah mi se javi mučnina, grč u želucu i osjećaj kao da ću povratiti. Uz svaki zalogaj dolaze i misli da nešto nije u redu, da mi se može nešto dogoditi, i jednostavno ne uspijevam nastaviti. Ako i uspijem pojesti nešto, to je samo zato što se doslovno prisilim.
Prije, kad bih bila pod stresom, posezala bih za hranom ili slatkišima: to mi je bila neka vrsta utjehe. Ali sada, nakon tolikog pritiska i svega što prolazim, došlo je do obrnutog efekta: hrana mi je postala odbojna.
Ovo što proživljavam nije samo psihički teret, već sada i fizički. Vjerujem da je riječ o traumatskoj reakciji, a posljedice osjećam svakodnevno. ❤️🩹
Znam da moram brinuti o svom zdravlju i zato ću otići liječniku. Ako netko od vas ima iskustvo s ovakvim stvarima ili neki savjet, rado ću ga čuti.
I za kraj: neka ovo što dijelim bude podsjetnik da digitalno nasilje NIJE samo "online drama". Ono može razoriti zdravlje, uništiti svakodnevicu i ostaviti duboke posljedice.
❤️🩹
13 days ago
12 days ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Nora sollte uns sehr dankbar sein, jetzt kann sie endlich abnehmen. Sie wurde in den letzten Monaten immer fetter. 👊✊👆
12 days ago
To je istina, da je nevina ne bi bila pod stresom, samo ne vjerujem joj da ne može jesti zbog toga, upravo suprotno.
12 days ago
Uh jebote, kad se debela odvratna prosjakuša i glupava ovčetina dopisuju i komentarišu… 🤣🤣😂😂😂😂 Vuče budaletina i svoje maloumne glupave ovčetine u rupu… meni baš drago, nek i te glupe ovce završe tamo gdje i ta lažna gadura… Hop, hop i svi hop u rupaču 😂😂😂💪💪
13 days ago
(E)
Uh jbt koja si ti provaljena odjebakuša, ali baš provaljena ljigotina koja ide u zaborav i u onu moju kopanu rupu za tebe 💪 Sad si još veća prolupana lažna patuljčino tj krmačetino debela koja ovakve naivne, glupave jaučeće postove puštaš za tvoje glupave ovčetine, pa ni na to ti više ne vjeruju jer su progledale jadnice 🐑🐑 Kako si debela krmačo izgubila apetit, a sve si deblja i deblja, izgleda da se od zraka debljaš 🤷♀️🤣😂😂😂
13 days ago
Pa da ne jedeš godinu dana, opet bi imala sala. Aj ne seri.
13 days ago
To ti je super dijeta. Šta se opet žališ.. tebi nikad ne valja.. 😂😂😂
12 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Može žderulja da uvjek nešto smišljeno i lažno preokrene i jadni ove budale gkiupave ovčetine joj još i povjeruju 🤣🤦♀️😂😂😂🤮