Logo
CarboNora Bambucci
3 months ago (E)
#Arbnora
🌸Da vam se kratko javim prije spavanja:
Danas sam bila kod doktora zbog boli u želucu, mučnina, grčeva i gubitka apetita koji me muče već danima. Rekao mi je da sumnja na nervozu želuca/gastritisa, a kad me pitao nastavlja li se digitalno nasilje i čuo moj odgovor, rekao je da je rezultat stresa ovo. Dobila sam terapiju koju moram piti četiri tjedna, a ako ne pomogne, slijede daljnji nalazi. Uputio me i da trenutne liječničke nalaze proslijedim nadležnima kako bi se proces ubrzao, i to sam učinila.
⚠️ Nažalost, danas sam primila i novi prijeteći mail. Piše da znaju gdje idem na godišnji odmor i da me tamo čeka “poklon” i “iznenađenje”, te da se uskoro vidimo. Naravno da je to direktna prijetnja i zastrašivanje mene, osobe s invaliditetom, koja se sama braniti ne može, a znam i da je riječ o nasilju jer mi je u mailovima prije ovog današnjeg rečeno da me treba pretuči da bi se naučila pameti i da će mi se to definitivno dogoditi. Policija je odmah obaviještena, i ovdje u Njemačkoj i na mjestu gdje ću biti.⚠️
Iza svega stoji Facebook grupa “Arbnora Elezi – Prevara”, i oni koji prate moju borbu znaju da ovo traje mjesecima. ❤️‍🩹
Hvala vam svima na podršci i ljubavi koju mi šaljete, ona mi daje snagu da izdržim.
Laku noć. 🩷
Victoria Carter
Da naravno,doktor te je pitao za internet nasilje...Daj više ne seri! odjebi za sva vremena..samo tražiš sažaljenje i time se hraniš..ali ljudima je dojadilo tvoje laganje...
3 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Yellow
3 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ne samo da ju je pitao, nego se kao sjeća da mu je to pričala pa ju je pitao. I onda je kao potvrdio da je stres od toga. Nije dovoljno inteligentna za tolike laži.
Victoria Carter
3 months ago
In response Yellow to her Publication
Pogubila se totalno