Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Ponekad dobijem komentare tipa: „ Kakva ti je to kosa? Zašto ti nokti nisu sređeni? Što ti je ovo ili ono? “ Razumijem da je internet prepun ljepotica koje su uvijek zategnute i besprijekorne, i nemam ništa protiv toga. Svaka žena bira svoj put, ali moj put je drugačiji. Ja sam osoba s invaliditetom, mama djevojčici od 4 godine, partnerica, domaćica i žena koja radi od kuće. Moj prioritet su čista kuća, uredno dijete, zadovoljan partner i moj doprinos obitelji kroz rad i sadržaj koji stvaram. Za ostalo: nemam ni snage, ni vremena, ni iskreno viška novaca. Nemam fizičke snage svaki dan sjediti pred ogledalom, mijenjati lak čim se izgrebe ili plaćati kozmetičke tretmane da bih bila „full paket“. Da, važno mi je biti uredna, ali ne i savršena. I to je poanta: moj sadržaj nikada nije bio o tome kako izgledam, nego o onome što jesam. Prirodna. Stvarna. Moje stanje i život sa tim stanjem.👩‍🦽
Poštujem žene koje vole uređivanje, trepavice, gelove i sve ostalo, postujem i da ponekad zelim nesto od toga isprobati i imati (neki dan sam izrazila zelju da zelim umjetne trepavice ili noktice da vidim kako je), ali ja nemam ni fizičke snage ni želje za tim uvijek. Ne mogu naprosto. I ne vidim smisao da netko to nekome nameće... Ružno je. Moje dijete, moj partner, kornjača, cvijeće i druženja važniji su mi od ogledala. Tome dajem svoju snagu i to meni daje snagu. To sam ja.
I to želim da prihvatite.
🩷
6 days ago (E)
Victoria Carter
6 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Operi se..to je pod broj 1 ...! Prljava si i smrdljiva...čemu opravdanja?
Ayla Novak
6 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Odjebi više debela debilno odvratna krmačo, ćitaš sve na tusmo24.com i zato sad pišeš i baljzgaš u prazno jer si stvarno gotova i završena, gotova je tvoja lažna priča 💪💪💪
Ne seri više propalo lažno patuljče, to što serendaš da nemaš vremena svaki dan skidati lak, a imaš vremena da sa takvim noktima video objavljuješ, tebe debilčino baš bolila briga za noktiće jer si mislila da si uspjela sa svojim lažotinama, osjećala si se kao uvažena uobražena invalidna kraljica 🤣🤣😂😂 Kuži i skuži da si ti propala lažna glumeća invalidna propala prosjačka žderulja 🤣😂🤮🤮🤮