Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Jučer smo uspjeli izvući sa iz mora i otići razgledavati malo grad Krk. 😁⛱️☀️🌊
Ljudi, ja nisam imala pojma da je ovdje tako lijepo. 🥰 A tek kako su ljudi dragi i simpaticni, to je zaista predivno.🩷
Grad Krk je prekrasan, topao, ima svega, a more je čarobno.
Imali smo i finu večericu, a osoblje je bilo malo reći ljubazno. Tamo gdje se invalidskim kolicima nije moglo, uvijek je netko pomogao, a koliko sam vas pojedince upoznala, nisam mogla vjerovati.
Hvala vam svima koji priđete u lijepoj volji za druženje i pozdrav. Lijepo je vidjeti vas i s vama popričati. 🌸
Ostaje nam još par dana ovdje i razgledavanje, a onda nastavljamo svoj put dalje. ☀️
🩷 KRK, VOLIMO TEEEEE!!! 🩷
3 days ago
Yellow
2 days ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ovaj post je napisan da sanira štetu. Sad joj je sve super u Hrvatskoj i piše hvalospjeve. Nije na stranici odgovorila ljudima koji su na Krku i pozvali je na druženje pa da ne bi ispala da se ne želi družiti izmišlja kako je u jednoj večeri pričala sa ljudima i upoznala mnoge pojedince. Sad se odjednom socijalizira, a u Njemačkoj skoro pa ništa. Ova četvrta slika pokazuje kako uopće ne drži do sebe kao žena. S masnom i još nepočešljanom kosom u restoran. 🙊
Ayla Novak
2 days ago
In response Yellow to her Publication
Tačno tako Yellov 👍👏🍀
Ayla Novak
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Poznajem Krk i bila sam tamo jer prijatelje imam tamo. Nemoj se bolje više nikad tamo pojaviti… trokrilna debela krmačo. Hahaha, ti kao nekog upoznala… lSvi ljudi bježe od tebe jer osjećaju tvoj smrad i bez obzira gdje si… smrdiš svugdje i svagdje 🙄😝🤮 Pogledaj to tvoje mrmljavo dijete, absolutna ista ti po ponašanju i po pogledu i to sve zahvaljujući tebi šiptarko jedna. Neće ni ona tebi na grob otići kao što i ti svom šipi ocu nisi bila, a znaš i zašto… Eto, sve će ti se vratiti drobuljo umišljena 😝🤮🤮