Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Idemo tako danas do grada po neke stvari i počela je padati kiša. Stvarno ne volim kišu jer mi se smoči odjeća, pa mi kolica isto kisnu i sve bude prljavo i jedva se suši poslije. Kako se ne krećem, odmah promrznem zbog slabe cirkulacije i onda se ne mogu satima ugrijati jer mi hladnoća uđe u kosti. Otkako znam za sebe, stvarno hladnoću, kišu, snijeg ili vjetar izbjegavam. Odemo danas do grada, kupimo neke stvari i čekam Naima da izvadi auto iz parkinga da lakše uđemo u auto Naia i ja i odjednom krene padati kiša. Ali baš, baš kiša... I normalno, kažem Naimu da prvo Naiu stavi u auto da ona manje kisne, i stvari također jer su važne, a ja ću čekati.
Izvadi Naim auto, smjesti Naiu unutra i ostavi stvari po strani, dođe do mene da mi pomogne ući u auto, i pitam ga ja; ,, što nisi prvo stavio stvari u auto ?? '' Kaže on uz osmijeh: ,, ma hajde, upadaj u auto, lako za stvari, promrznut ćeš ovdje. ''
Nemam ništa drugo za reći osim; ljubav. 🥹❤️
7 months ago (E)
Ayla Novak
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
A mogu si predpodstaviti da je taj tvoj šuntonja ipak svoje djete prvo stavio u auto pa stvari i onda tebe… Ti zlo stvorenje si to sad preokrenula jer opet tražiš sažaljenje s’nadom da češ puno lajka i ❤️ dobiti od tvojih naivnih fanova…🤦‍♀️
Ayla Novak
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Oh jado jadna, šta kažeš da nešto kažeš… nevoliš kišu i sve bude prljavo, pa ti si i u duši prljava, gdje ćeš više…