Logo
CarboNora Bambucci
7 months ago (E)
#Arbnora
Idemo tako danas do grada po neke stvari i počela je padati kiša. Stvarno ne volim kišu jer mi se smoči odjeća, pa mi kolica isto kisnu i sve bude prljavo i jedva se suši poslije. Kako se ne krećem, odmah promrznem zbog slabe cirkulacije i onda se ne mogu satima ugrijati jer mi hladnoća uđe u kosti. Otkako znam za sebe, stvarno hladnoću, kišu, snijeg ili vjetar izbjegavam. Odemo danas do grada, kupimo neke stvari i čekam Naima da izvadi auto iz parkinga da lakše uđemo u auto Naia i ja i odjednom krene padati kiša. Ali baš, baš kiša... I normalno, kažem Naimu da prvo Naiu stavi u auto da ona manje kisne, i stvari također jer su važne, a ja ću čekati.
Izvadi Naim auto, smjesti Naiu unutra i ostavi stvari po strani, dođe do mene da mi pomogne ući u auto, i pitam ga ja; ,, što nisi prvo stavio stvari u auto ?? '' Kaže on uz osmijeh: ,, ma hajde, upadaj u auto, lako za stvari, promrznut ćeš ovdje. ''
Nemam ništa drugo za reći osim; ljubav. 🥹❤️
Ayla Novak
Oh jado jadna, šta kažeš da nešto kažeš… nevoliš kišu i sve bude prljavo, pa ti si i u duši prljava, gdje ćeš više…
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it